Smučarska oprema konec marca

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ima kdo kakšno informacijo kje bi lahko našel konec marca fizično trgovino, ki bi prodajala smučarsko opremo za odrasle. Čelada, jakna in smučarske hlače. Išče se srednji oz srednji višji razred. Spyder, Dainese, Colmar, Halti ipd.

Lahko kjerkoli v Sloveniji, tudi Avstrija in Italija sta opciji. Samo, da je res preverjena informacija. Hvala.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Rossignol v Trzinu ali pa vprašaj Jureta v FormaF al kaj je že tisto.

PS: razen haltija si naštel same "češke" firme - ja sorry no.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Kakšnega Colmarja mi še lahko "zameriš", za ostale se ne strinjam. Kakšne Phenix, Arcteryx, Marmot tudi dober Ortovox so pa že ohoho cene. Razen, če bi bil kakšen dober popust.

Se pa zavedam, da je znamk malo morje in imamo vsi lastno mnenje kaj je dobro in kaj ne. Za ene Bogner za druge Brugi.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Spyder je totalen šid ker tudi v resnih trgovinah dobiš slabe "ponaredke", Dainese v osnovi sploh ni smučarska firma in nima nekega renomeja, je pa res da izdelki niso slabi. Colmar je zelo šminka.

Spet je treba vedet za kaj rabiš, ali mora bit bevust robust, potem glej resne firme, ki delajo za reprezentance, če rabiš šminko vzameš pač dober material....

Če ti povem kaj imam trenutno za smučanje se boš smejal firmi, je pa 20.000 stolpca in deluje - to mi je važno.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
No, ponaredki tukaj niso bili niti mišljeni. Spyder nosim že vrsto let, vendar opažam, da ga v Sloveniji čedalje težje dobiš. Nekaj ga je imel Impulz, zdaj pa vidim, da niti to več ne. Gre se za smučanje, lahko je enodnevno, lahko pa tudi kot 10 dnevni dopust.

Bistvo je dobra zračna prepustnost, soliden vodni stolpec zaželen. Smučanje pa se izvaja izključno po urejenih progah. Včasih kakšen svež puh, vendar je to nekje na koncu prioritet.

Šminka mi ni, ker drugače posežem po Monclerju in bom glavni na vasi. Išče se price / performance. Budget 500 evrov za čelado, jakno in hlače pa rajši manj.

Dokler ni Brugi...
smile-1.gif

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.576
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Za višji srednji razred mislim da bos moral budzet povecat zal. No za 500€ mogoce se dobis bundo in hlace ( ce se ti userje in dobis nekaj kar ti je prav vsaj 50% off ) za celado pa potem ze zmanjka
smile-1.gif
Dober smucarski komplet je hitro 800€+

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
Ne vem kolk ste obcutljivi... Kot fashion police

Izprsil sem se vedno samo pri smuckah in pancerjih... Vse ostalo je bilo bolj budget varjanta oa se nikjer ne pozna
smile-1.gif

Dejansko mislim da imam smucarsko bundo in spodnje perilo celo iz Hoferja
smile-1.gif
pa vec kot sluzi svojemu namenu ze vec let... Pa se stejem med visoko rekreativnega smucarja

Hlace so neka budget hervis varjanta...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
&byAndraž ? V cityparku v lj vem, da imajo poslovalnico, če ti je pa od roke, pa poglej na spletno stran kje jo še imajo.

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
kaj pa to pomeni, visoko rekreativni smučar?

To da že celo življenje vozim RC/SLX dilce......in jih znam tudi izkoristit
tongue-1.gif
Niso samo za kazanje pred jurčkom na smučišču

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Za višji srednji razred mislim da bos moral budzet povecat zal. No za 500€ mogoce se dobis bundo in hlace ( ce se ti userje in dobis nekaj kar ti je prav vsaj 50% off ) za celado pa potem ze zmanjka
smile-1.gif
Dober smucarski komplet je hitro 800€+

Za cene vem kakšne so, glede na to, da je konec marca, potem upam, da bi našel kakšen dober popust. 40 % ne bi smel biti problem. Problem je samo v tem, da grem lahko v nabavo šele konec marca.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Tega sem se tudi sam naknadno spomnil, bom pogledal. Nekaj časa nazaj sem probal nekaj modelov pa mi niso bili najbolj všeč, morda se je kaj spremenilo.

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
A ni Jurček oni paviljon na GR kjer rabljeno opremo Snežinka prodaja?
evil.gif

Jurček kot...

SK Snežinka je pa očitno daleč prišla da iz resnega kluba v 70's in 80's prodaja rabljeno opremo...

Fotr dostx zbode na ta račun soseda da je turistična zveza malo po domače talala denar društvom/klubom in zafurala perspektiven klub
wink-1.gif

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ima kdo kakšno informacijo kje bi lahko našel konec marca fizično trgovino, ki bi prodajala smučarsko opremo za odrasle. Čelada, jakna in smučarske hlače. Išče se srednji oz srednji višji razred. Spyder, Dainese, Colmar, Halti ipd.

Lahko kjerkoli v Sloveniji, tudi Avstrija in Italija sta opciji. Samo, da je res preverjena informacija. Hvala.

Rossi šport ima sedaj precej znižan Goldwin.