Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ker sam nimam pojma kakšno jakno se lahko dobi za 100 EUR, me zanima, če se da najti kaj vsaj malo spodobnega? Spodoben vodni stolpec, predvsem pa kje? Potrebujem pa žensko jakno pa da bo dobra za sezono ali dve, največ tri.
Ja, ampak je drugačen. Majo dražjo robo z manj ali nič popusta, vsaj take so moje izkušnje. Recimo spodaj imajo burton snowborde, ki so znižani za 50% a so še vedno čez 400€
Ali pa na vrhu sem gledal enkrat kratke hlače, ki so bile znižane za 70% ampak še vedno 40€
Sicer imajo na Rudniku tud recimo Kjus robo in podobne zadeve s cenami, da te srat pritisne, ampak se mi zdi da je bolj "pravi" outlet. Če si pa še velik in so ti XL ali XXL zadeve prav si pa sploh zmagal.
No, jaz sem bil tik pred razprodajami pa se mi je zdelo dovolj robe za ok ceno. Nisem pa gledal bordov. Se spomnil peak performance softshell smučarske jakne za nekih 50, 60 eur. Me je že mikalo, ampak nekak ne zaupam taki jaknci, da me ne bo zeblo.
Citat: Uporabnik KillaKHAN pravi:
Sicer imajo na Rudniku tud recimo Kjus robo in podobne zadeve s cenami, da te srat pritisne, ampak se mi zdi da je bolj "pravi" outlet. Če si pa še velik in so ti XL ali XXL zadeve prav si pa sploh zmagal.
Za Kjus moram priznat, da sploh nisem gledal, a je znižan, ker sem vedel, da ga itak ne bom kupil. Se je pa dobilo recimo 8848 Altitude bunde znižane iz 400 na 150-200. Sem lani hotel eno kupit, pa so imeli samo XL, ki je žal nisem "pobral".
Lani sem si v Sport 2000 na razprodajah kupila bundo od Firefly za 70 eur, če se ne motim pa sem ful zadovoljna. Dovolj topla, z vlago ni nobenih težav, ne prepiha, žepi so dobro postavljeni, tko da je bunda funkcionalna. Če si nek normalen povprečen uporabnik, ne moreš bit razočaran. Tudi za pogledat je huda. :=)
Sem ti ravno hotel predlagat Altitude.
Napako je verjetno storil prodajalec. Podobni sta si dva modela, s tem, da ima en 2 x večjo vrednost stolpca, pa tudi cena je višja (pred popusti 300, omenjena z nižjo vrednostjo stolpca pa 260 EUR). Samo prve ne boš našel nikjer več, oziroma boš moral imet srečo (EDIT: aha, Ž modeli so še), medtem, ko je drugega modela še kar nekaj (v Outletu, predvsem belih z zelenimi "šivi").
Tudi sam se odločam za slednji model, samo mi barva ne odgovarja ravno najbolje ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.