SMS voščilo

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Evo, stvar je sledeča.
Prijatelj, po narodnosti makedonec, se v sobot poroči. Seveda me je na poroko povabil, ker pa je ta srečni dogodeh nekje pri Ohridu, se ga pač ne bom udeležil.
Kakšnega telegrama mu ne mislim pošiljat, bi pa mu vseeno poslal kak SMS. Ampak žal nimam ideje, kaj naj se v tak SMS sploh napiše
crazy1.gif

Ima kdo kakšno idejo?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Pametno si se odločil. Telegrami so dragi ko [censored] ... pa še v Makedonijo.

V sms napiši: "ker je poroka predaleč, se je ne morem udeležiti. uživajte še zame, že rezervirano večerjo pa naj poje kakšen drug prijatelj, ki je opravil dolgo pot. se dobiva na pivu, ko boš v sloveniji, po možnosti na gorenjskem."

p.s.: ups ... Moj predlog je predolg za eno sporočilo, tako da boš zapravil za dva. Lahko pa še vedno pobrišeš vejice, pike in par presledkov, pa ti mogoče rata.

Nazadnje urejeno:

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Pametno si se odločil. Telegrami so dragi ko [censored] ... pa še v Makedonijo.

V sms napiši: "ker je poroka predaleč, se je ne morem udeležiti. uživajte še zame, že rezervirano večerjo pa naj poje kakšen drug prijatelj, ki je opravil dolgo pot. se dobiva na pivu, ko boš v sloveniji, po možnosti na gorenjskem."

p.s.: ups ... Moj predlog je predolg za eno sporočilo, tako da boš zapravil za dva. Lahko pa še vedno pobrišeš vejice, pike in par presledkov, pa ti mogoče rata.

hysterical-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
552
113
42
povsod malo
Poslal sem tudi poštnega goloba STOP. Nosi sporočilo o željah vse naj o vajni poroki STOP Na žalost ne morem priti STOP Goloba lahko pojeste je dobro rejen STOP