SMS iz emaila v Sloveniji

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
A v Sloveniji - razen Mobitela in Simobila - se kaksen mobilni operater (ali ponudnik storitev) ponuja email account, iz katerega leti na tvoj mobilnik 1 ali vec SMS z obvestilom o prejeti posti? Ali pa direktni sprejem SMS iz email naslova (kot je bil vcasih xxxxxx@linux.mobitel.si)?

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Ponujajo podobne servise v principu vsi slovenski operaterji, vendar so plačljivi in je potrebno imeti posebno pogodbo z operaterjem. Seveda je vsak SMS plačljiv, oz. se zaračunava naročnina/zakupnina na storitev.

Nazadnje urejeno:

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Mislil sem bolj "low profile" - kot je SMS obvescanje o prispeli posti iz Planet emaila pri Mobitelu (in pa verjetno se iz Simobilovega emaila).

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Ce kdo uporablja Simobilov Mail posrednik (prejemanje SMS o prispeli posti) - kako je zadeva zanesljiva/hitra (glede tega, kako hitro po tem, ko prispe mail v predal, pride SMS na mobilnik)?

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Ce kdo uporablja Simobilov Mail posrednik (prejemanje SMS o prispeli posti) - kako je zadeva zanesljiva/hitra (glede tega, kako hitro po tem, ko prispe mail v predal, pride SMS na mobilnik)?

Takoj, če je pri Simobilu vse OK
grin1.gif

jgfd

Pripravnik
7. sep 2007
348
0
16
mene pa zanima
kako se obračuna pošiljanje SMS, MMS .... iz tujine ampak prek interneta (planet.si portala)?
kot iz tujine ali kot v domačem omrežjju?