Smoothie - BTC - kje?

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Živjo, potrebujem pomoč. Pogosto se znajdem v btc-ju v Lj. oz. City parku in če sem tam par urc potrebujem en vmesni obrok in si vedno zaželim smoothie pa ga nikjer nisem še našel. Dol v eni hali kjer imajo sladoled prodajajo kao nek smoothie, ampak varianta s pomarančnim sokom, kar smoothie zame pač ni. Rad bi torej zmiksano sadje. Kdo kaj ve? Blizu tržnice bi kaj moglo bit...?
pozdrav.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
v city parku, skoraj pred vhodom v trgovino špar in parimi blagajnami je "stojnica", kjer ti zmiksajo smootie.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
v city parku, skoraj pred vhodom v trgovino špar in parimi blagajnami je "stojnica", kjer ti zmiksajo smootie.

Meni se zdi da ga tm ni več
crazy1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

Meni se zdi da ga tm ni več
crazy1.gif

danes sem ga tam vzel, pa ni bohved kaj. Bolj za silo. Sem videl da ga nudijo tudi v slaščičarni pred Humanic trgovino - izgleda podobno. Najbolj me fascinira, da ti hočjo zmešat notri obične sokove iz špara. Recimo v Kopru na tržnici je smoothie kr profi, ti vmešajo še razne superhrane, spiruline, pa še kej, pa nimajo opcije, da ti kak s-budget sok zlije not.
smirk-1.gif
Zanimivo, da v BTC-ju, ki naj bi bil največji šoping v evropi, vsaj tko sem enkrat prebral, ne moreš dobit poštenga quality smoothija.