Slušalke

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
skratka, pri nas doma imamo novo šolo za tamalo:) Učimo jo it spat u svojo pojstlo, kar predstavlja ure dretja zvečer, ko bi jaz rad gledal tv, delal, skratka ne poslušal tamale:) Rad bi ene slušalke, ki bi dobre zadušile hrup okolice, ob recimo gledanju TV ali pa poslušanju ipoda. Ima kdo kak nasvet? Gledal sem sennheiser hd-555. Kaj pravte na to?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Otroškega dretja nič ne ustavi, tudi zamaški v ušesih.

HD 555 pridejo lepo ''okoli'' ušesa, tak da bolj kot to nič ne bo zadušilo zvoka. Pa fajn mehke so za nosit za daljši čas.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hd555 vsaj men se zdi, da ne zadušijo ravno velik zvoka. res pa zelo pašejo na glavo. men je fajn, da mi grejo celi uhlji not in me tako nič ne tišči.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
točno, ene take zlo podobne imam v službi od akg. res full zadušijo, sam men so pa totalno ne udobne.

mihagr

Pripravnik
25. avg 2007
394
23
18
Ljubljana
cbb
Ja če praviš da jo učite, potem prav, pa jo učite. To vključuje tudi tebe, ali ne?
Če pa to počne žena, potem se pa ne pritožuj in potrpi in pravilno je - učijo jo!

Trupl0

Pripravnik
21. sep 2007
211
16
18
Gottschee
HD555 ne vzeti, če želiš utišati zvok okolice.... slušalke pač tega ne dopuščajo ( rezultat je takorekoč isti kot, da jih ne bi imel na glavi )
Imam AquaBlue serijo.... drugače sem s slušalkami ZELO ZADOVOLJEN !!!
Kolega vzel HMD280 ( USA... verjetno je pri nas kakšen ekvivalenten model ) in zelo lepo zadušijo zvok okolice ter so tudi udobne.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Te slušalke so že ogromno let v njihovi proizvodnji. Do sedaj so doživele samo malo sprememb, osnova je enaka. Gre za odlične slušalke, z visoko občutljivostjo, zelo dobro dušijo zvok okolice.

man007

Pripravnik
20. dec 2007
359
2
18
nori-na-bicikl.blogspot.com
cbb@ kdaj si se pa ti nazadnje vrnil iz službe zmatran?
evil.gif

ali misliš, da tvoja doma počiva in izležava. poskusi ti bit enkrat sam cel teden s tamalo po 10 ur.
cool-1.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Da se vmesam:
sam imam stare HD 424 in vprasam:
kje dobiti "nosilec/drzalo" oz nastavek za na glavo, ki nosi obe slusalki (levo in desno). Precesujem ebay, vendar zadeve ni, oz. se dobijo samo gobice za obe slusalki (par) ali kabel.
Pomoc!