Slušalke za tv

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
Ker mi grejo razni otroški programi s svojimi zvoki na živce, sem si omislil neke slušalke za oba otroka. Ugotovil da najbolj če kake RF kupim. Zanima me kako priklopit dvojne na tv. Ali obstajajo v paketu; oddajnik in dvojne slušalke?

luciano

Guru
3. okt 2011
1.852
853
113
MB
Citat:
Uporabnik Smajo pravi:
Ker mi grejo razni otroški programi s svojimi zvoki na živce, sem si omislil neke slušalke za oba otroka. Ugotovil da najbolj če kake RF kupim. Zanima me kako priklopit dvojne na tv. Ali obstajajo v paketu; oddajnik in dvojne slušalke?

To ti ni najbolj pametno. če pa že, potem jakost glasu nastavi ti in skrij daljinca.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Smajo pravi:

Pri RF slušalkah priklopiš na TV oddajnik radijskih valov. Potem imaš lahko več slušalk. Mislim pa, da ne moreš kupiti samo slušalke brez oddajnika.

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
Citat:
Uporabnik elektron12 pravi:
Daš navaden razdelilec za slušalke 3.6mm jack na dva 3.6mm ženska.
Potem kupim dva kompleta in to je to. Bodo kake motnje oz. bo delalo?

5. avg 2011
1.053
196
63
Okolica Ormoža
Zagotovo bo delalo. Tudi sam uporabljam brezžične slušalke, ker sem rahlo naglušen, medtem ko si žena prilagodi glasnost po svoji želji. Ampak - kot je že nekdo opozoril - bodi zelo previden, ker se zaradi pretirane glasnosti lahko pri otrocih pojavi poškodba sluha! Če so otroci dovolj stari, da si dajo dopovedati, ni takega problema.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:

To je rešitev za ŽIČNE slušalke. OP pa želi brezžične RF slušalke, kjer sem jaz opisal rešitev.

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:

To je rešitev za ŽIČNE slušalke. OP pa želi brezžične RF slušalke, kjer sem jaz opisal rešitev.

Razumem. Pač vklopim dva RF oddajnika v razdelilec jacka.