Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ker so mi šle orig. v ku.rac, kupujem nove. Katere nej kupim? Kupljene bojo po ebayu, dam do 30€ s poštnino vred. Orig. ne pridejo v poštev, ker so cheap shit.
Kaj te delate s slušalkami, da grejo po gobe?!? Men tote orig. iphonove popolnoma zadoščajo. Zvok mi je ččisto kul, pa tak hudo sheap in pokvarljive pa tud ne zgledajo.Če pa ste grobi s temi tankimi žičkami, pol pa tak ni čudno...
Bo pa Mviper povedal, katere so tiste "azijske", dokaj poceni in zelo kvalitetne. Sem pred časom prebral en review in jih pune hvalijo.Se pa ne morem spomnit firme...
Niso KOSS. Najbolše da pišeš Mviperju. Sem mislil, da bo do zdaj videl temo.Sej tote senheiser tud ne morejo bit slabe, mpak, ko sem bral tisti povzetek, nebi vzel nobenih drugih v rangu 30 eur.
Potem so se PK2 in PK1, ter naslednice OK serije.. PK1 naj bi bile najboljse, samo so ze toliko drazje, da je brezveze.. + bass imajo svohnejsi.. PK3 so trenutno best buy.
Head-Direct, the partner and exlusive distributor of YUIN, is the only authorized YUIN dealer on Ebay. If you are buying YUINs from unauthorized seller, you must be careful. YUIN will not provide warranty service for any products purchased from unauthorized dealer.
Yuine dobis samo pri tem dilerju.. al pa preko head-direct.com [oz nekaj takega stran je].. prakticno ne mores fejkov dobit, ni to sennheiser.. (da bi jih vsi hotli fejkat
od ipoda so res crap, vsem se oluscijo okoli slusalkic in potem rezejo v usesa. sam ipoda poslusam mogoce 2h na teden in so po enem letu za v smeti.
kok pridejo pa tiste od B&O?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.