Sem že preveril pa mi ne najde nič uporabnega.A Gugl ne dela?
Link ne da nobenega odgovora na zastavljeno vprašanja, samo piše, da se izvajajo meritve, kar je seveda itak že logično in vsi to vemo, ni pa konkretne statistike.About Us | What Consumers Watch and Buy | Nielsen
At Nielsen, we believe innovation is the key to success and we understand what consumers watch and buy.www.nielsentam.tv
Žal ne najde nič uporabnega.
Sem ugotovil. Ponavadi gre sicer za TV postaje, ki naj bi tudi sicer imele veliko gledanost. Se pa gledanost logično tudi spreminja glede na spreminjanje TV sporeda posameznih TV postaj. Npr. Ko določena TV postaja odkupi avtorske pravice za neko sicer gledano/privlačno oddajo, se tudi sicer poveča gledanost TV postaje.Te stvari se plačajo. Občasno kakšna postaja objavi gledanost kakšne oddaje ali termina, če se želi z gledanostjo pohvaliti.
Saj sem vam povedal. Vas komuniste jemlje hudič. Žrete se med sabo.
Nisi pomislil, da je mogoče kaj z tabo narobe, ko tako poveličuješ kar objavijo maistream mediji?
Težava je, da jih vi vidite na napačni strani.Sem samo normalen človek, ki pač ne podpira in razume teh ekcesov in norega progresivizma..
Težavo maš ti in ostali komunisti, ker mislite, da je to fašizem, če niso komunisti na vladi.Težava je, da jih vi vidite na napačni strani.
Vidim da je dezerter šarec spet aktiviral zakon pri agresivnem novačenju kangle vode za suh bazen.