Slovenski TV programi po gledanosti?

vprasanje1

Pripravnik
18. jul 2020
139
10
18
Mene zanima, ali obstaja kje seznam slovenskih TV postaj po gledanosti? Pač kakšna je gledanost posameznih TV postaj, lahko so tudi starejši podatki. Torej karkoli iz česa bi se dalo razbrati gledanost (popularnost) posamezne TV postaje.

• Všeč mi je
Reactions: odranoel

vprasanje1

Pripravnik
18. jul 2020
139
10
18
A Gugl ne dela?
Sem že preveril pa mi ne najde nič uporabnega.
Link ne da nobenega odgovora na zastavljeno vprašanja, samo piše, da se izvajajo meritve, kar je seveda itak že logično in vsi to vemo, ni pa konkretne statistike.
Žal ne najde nič uporabnega.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.080
570
113
Te stvari se plačajo. Občasno kakšna postaja objavi gledanost kakšne oddaje ali termina, če se želi z gledanostjo pohvaliti.

Največ hvaljenja sem videl pri Planet TV. Za 1% prehitijo Kanal A in potem je veselje v hiši.

vprasanje1

Pripravnik
18. jul 2020
139
10
18
Te stvari se plačajo. Občasno kakšna postaja objavi gledanost kakšne oddaje ali termina, če se želi z gledanostjo pohvaliti.
Sem ugotovil. Ponavadi gre sicer za TV postaje, ki naj bi tudi sicer imele veliko gledanost. Se pa gledanost logično tudi spreminja glede na spreminjanje TV sporeda posameznih TV postaj. Npr. Ko določena TV postaja odkupi avtorske pravice za neko sicer gledano/privlačno oddajo, se tudi sicer poveča gledanost TV postaje.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.497
9.795
113
40
MB
Najvecjo gledanost pa majo najbolj debilne zadeve pa kjer lahko slovenska nevoscljivost fajn ven seka, tak da poglej kje je najvec takih oddaj pa mas priblizek :D

vprasanje1

Pripravnik
18. jul 2020
139
10
18
Glede na to, kar sem prebral/slišal imajo največjo gledanost dnevniki, resničnostni šovi, najpomembnejši športni dogodki...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.929
10.659
113
kod Džej-Zija
Ne vsi dnevniki. RTVSlo ravno namerava spremeniti programsko shemo, ker imajo najnižjo gledanost Dnevnika in Odmevov v zgodovini.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.645
6.504
113
polovico dnevnika bi lahko imenovali Koronski poročevalec, drugo polovico pa Leva scena (poročanje Fijavžke o ubogih prebežnikih na Poljskem itd.)

pa koga to sploh še briga

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

torentino

Majstr
8. sep 2009
387
344
63
Ne bi o tem
Vidim da je SDS aktiviral novo trobilo torentino . endvatri in stardec očitno ne zmoreta sama.
Nisi pomislil, da je mogoče kaj z tabo narobe, ko tako poveličuješ kar objavijo maistream mediji?
Zakaj misliš, da imam kaj z SDS? Pa tudi, če bi imel. Saj nima zgodovine umorov in kraje, kot leve stranke, ponosni nasledniki povojnih morilcev. Sem samo normalen človek, ki pač ne podpira in razume teh ekcesov in norega progresivizma..

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Težava je, da jih vi vidite na napačni strani.
Težavo maš ti in ostali komunisti, ker mislite, da je to fašizem, če niso komunisti na vladi.
In vi, ki ste ponosni nasledniki komunističnega zločinskega diktatorskega režima, in ki ne priznavate izida volitev, pol učite demokracijo.

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba