Slovenski proxy?

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Kaj kdo ve za kakšen dober, zanesljiv in hiter slovenski proxy, ki bi deloval. Rad bi si ogledal na www.POPPLUS.si tekme LP, pa mi ne dovoli , ker sem v tujini. Naročnino za stran imam seveda plačano.
smirk-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Cisto tehnicen pomislek: ce imas ti placano narocnino, proxy pa ne, ti to nic ne pomaga, ker proxy gre gledat kot on in potem posreduje tebi.

Bolno je, da nekdo zaklepa en precej beden program, ki ga je tako ali tako potrebno placati. Licenca samo za Slovenijo ? Potem pa ne oddajaj v Internetu.

Najbolj preprosta resitev proti taklemu debilizmu bi bila VPN povezava v domace omrezje, ce je na voljo dovolj pasovne sirine (najprej v omrezje, potem pa se iz njega preko tunela do tebe).

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
VPN domov in podobno se bo verjetno razpaslo, ko se bandwith veča in veča...
Sicer žalostno (pravim hekerjem), da treba tako okoli riti v žep hodit...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.732
6.502
113
Citat:
Uporabnik moho pravi:
Kaj kdo ve za kakšen dober, zanesljiv in hiter slovenski proxy, ki bi deloval. Rad bi si ogledal na www.POPPLUS.si tekme LP, pa mi ne dovoli , ker sem v tujini. Naročnino za stran imam seveda plačano.
smirk-1.gif
Kaj pa PRO PLUS pravi? Če ti ne omogočijo ogleda, jim zavrni račun.

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Saj ni velik strošek in nekaterih vsebin pa je vendarle mogoče spremljati. Imam pa doma 10 mega povezavo in router ASUS WL-500gP V2in statični IP. Če je mogoče torej to napravit tako, da se iz tujine direktno povežem s tem routerjem (ali je potrebno, da je doma kateri od računalnikov prižgan?) mi lahko prosim kdo obrazloži približno step-by-step kako to doseči, ker bom moral verjetno jaz ženi to obrazložiti na daljavo. Bi prosil torej za pomoč. Sedaj sem videl po specifikaciji, da nima VPN http://www.routeripaddress.com/routers/1518/asus_wl500gpv2.html ??

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ce imas tudi uplink 10 mbps, bi slo najbolj preprosto z VPN. Ce router nima ze sam moznosti vzpostavitve tunela, bo moral biti racunalnik prizgan in na njem nastavljena povezava, hkrati pa port forwarding na routerju.