slovenski pokeraši

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
huh, spet so terjali dosti živcev....

nekdo izmed znancev je imel na bankroolu 14.000 $ težko priigranega poker denarja....

pa v 2 dnevih, ko je mel slabe živce prišel na 0$

jup, poker brez sreče je problem.....

Zgodba ima (ne)srečen konec, ker se je fant odločil da nikoli več ne bo igral pokra....

Nazadnje urejeno:

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Kaj si nor, kak mu je pa to ratalo? Mene bi baba doma ubila če bi ji reko da sn 14.000$ v luft pognal.

Za zmirom vaš, Batate

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
To je problem pri pokru in nasploh pri igrah kjer je veliko odvisno od sreče, da si lahko hitro na nuli. Jih je nekaj tudi v Sloveniji, ki s pokrom služijo kar nekaj denarja (nekateri tudi po 20k $ mesečno) ampak jaz še vedno pravim, da je to preveč tvegano, da bi bil to edini zaslužek v življenju. Sploh, ko eni pravijo, da zaslužijo okol 1k € pa bi že kar službo pustil. Normalno da te premami in če zaslužiš v popoldanskih urah 1k€ mesečno pol ti da hitro mislit kolk bi šele zaslužu če bi cel dan igral... Ampak kot sem že reku je to preveč tvegan dohodek.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
jst sm dal sam enkrat notr $25 pa špilam že mal več ko eno leto...največkrat mi to uspeva z tem da mi vsake 2 mesca dajo $10 zastojn. Drugače pa ne zgubivam, skos dobivam, pol pride pa slab dan pa pol zgubim, pa spet špilam..špilam bol tko ker se mi dopade...sej pravim da sm dal sam $25 notr. tak da kej velkiga nimam za zgubit

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
kolk bi šele zaslužu če bi cel dan igral... Ampak kot sem že reku je to preveč tvegan dohodek.

če bi cel dan igral, bi več zgubil kot dobil, ..vsaj pri meni je tako

jebiga, mam slabe živce, tko da več kot 2 uri ne držim koncentracije pri pokru...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Igre na srečo, nimaš kej... Včasih dobiš, včasih zgubiš... ampak the house always wins
grin1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Igre na srečo, nimaš kej... Včasih dobiš, včasih zgubiš... ampak the house always wins
grin1.gif
razen, če ti je ime Danny Ocean
smirk-1.gif

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Nene, jst bi nehal takoj, ko bi tolko denarja dobil
grin1.gif

Ja,ne pa da grem potem se igrt naprej
bonk.gif

Ker kakrsno imam jest sreco,bi ziher vse zgubu
jezen.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
grin1.gif

the house always wins, in to zelo veliko, sploh ne moreš verjeti koliko rake ti zgoniš, če igraš redno vsak dan...

hm, igra je dejansko na srečo, ampak s pametno igro , še bolj pa živci, se da tudi služit...

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Ma jst se nebi strinjal da je ravno igra na srečo. Konec koncev so karte enake za vse. Enkrat ima eden boljši hand drugič drugi, odvisno je pa od znanja koliko znaš svoje karte izkoristit.

Medtem k so druge igralniške igre statistično zmeraj v prid igralnici, pri pokerju ni tako.

Tko da z znanjem in dobrim poznavanjem statistike se da dosti dosti doseč, vsaj pri pokerju.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Ma ja več je odvisno kako znaš dano situacijo izkoristit. Enkrat sm zmagal ful manjši pot z poker-jom z 10, kot pa npr. naslednjiš z trisom fantov.

Sreča je sice pomenben faktor ampak še z daleč ne odločilen. tko da bi blo po moje bolj 80% strategija in 20% sreča.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
igra posameznega pota, ne pokaže nič.....

igranje na dolgi rok pokaže kvaliteto posameznega igralca....

Kaj pa vem, ampak 80% se mi zdi veliko preeč

Kje pa igraš? si za kak headsup za 10$? pošlji pm?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ok, pri pokru in ostalih igrah s kartami je res dosti odvisno od znanja, predvsem pa od neznanja posameznikov, ki drugim polnijo žepe
grin1.gif

So pa recimo avtomati pa popolnoma odvisni od sreče... in če mi enkrat da 100€, rečem hvala in grem
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Ampak eni pač majo več sreče. Zadnjič sem gledal na DSF WSOP. Finalna miza, samo še 6 igralcev. En da "all in" (mu je že zmankoval žetonov) z AK drugi ga pa pokrije z 78. Se odprejo prve tri pa padejo 4,5,6. Sam smejiš se lahko kakšno srečo majo eni.

Se pa strinjam, da je velik odvisno od strategije, znanja, potrpežljivosti in kot je že en napisu neznanja oz. zaletavosti drugih.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Ni zmagovalnih kart! Tudi AA karte lahko hitro padejo, še posebaj če je v igri več igralcev.