slovenski komentatorji nogometa

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
[censored] a lahko ta [censored] kdaj utihne . sm gledal zadnič na eni danski in eni angleški televiziji fuzbal in je blo čist drugače.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Ne vem, meni se je danes zdelo, da naše fante samo hvali, jest sem pa vidu cel kup napak...

Kot kaže, želi dvigniti javno zaupanje v naše fante, da jih ne bi preveč "popljuvali"...

Sicer sem velik fan naših, ampak danes se mi je zdelo, da komentiranje ni šlo skupaj s predstavo naših...

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
[censored] a lahko ta [censored] kdaj utihne . sm gledal zadnič na eni danski in eni angleški televiziji fuzbal in je blo čist drugače.

O komu je govora?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Mene je pa v smeh spravljal tisti bivši fuzbaler, ki je komentiral v studiju.
crazy1.gif

"Dejstvo je, da bi se lahko današnja tekma končala tudi z drugim rezultatom" ... Res je. Ne obstaja samo 2:1 v fuzbalu.
"Dejstvo je, da so goli padli v ključnih trenutkih tekme" ... Ponavadi so goli razlog, da se na koncu tekme reče tistemu trenutku "ključni".

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Ne vem, meni se je danes zdelo, da naše fante samo hvali, jest sem pa vidu cel kup napak...

Kot kaže, želi dvigniti javno zaupanje v naše fante, da jih ne bi preveč "popljuvali"...

Sicer sem velik fan naših, ampak danes se mi je zdelo, da komentiranje ni šlo skupaj s predstavo naših...

Sem ravno razmišljal, da so še hrvaški komentatorji bolj realni.
grin1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
sm gledal zadnič na eni danski in eni angleški televiziji fuzbal in je blo čist drugače.

in kaksne veze ma gledanje s komentatorjem?
na tistih TVjih tak al tak nisi nc zastopo

Zastopu sm imena igralcev. Na [censored] mi grejo vse une statistike pa kdo s kom spi. Lepo nej govori kdo ma žogo pa mal pokomentira tekmo. ne mi pa utrujat s ststistiko ki me v tistem trnutku prou boli k...

I

Izbrisan uporabnik #488

Če gledaš na nemških kanalih preko digitalca imaš še podnapise komentatorja
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
pa sej vidis kdo ima zogo,

drugac pa radijskega komentaorja poslusi

Sej to bi blo bolje. Pa sliko iz TVja. Maybe bom res to naredu naslednič.