Slovenski Android za kitajske tablice

sajo

Zelenc'
15. jun 2012
12
0
1
Pozdravljeni, prosim za pomoč.

Zanima me, če je možno na tablični računalnik MID zt 180 ( kitajc ) s naloženim androidom 2.2, naložiti verzijo v SLOVENSKEM jeziku ali pa vsaj SLOVENSKO tipkovnico.

Če je možno kako.

sajo

Zelenc'
15. jun 2012
12
0
1
Ja jo že mam nekaj cajta pa sem komaj zdaj začel malo delat. To na tipke.si sem dol potegno pa mi je zgleda ne zažene ( ali pa ne znam ) ??

sajo

Zelenc'
15. jun 2012
12
0
1
Hvala.
Bom še enkrat probal in bom videl če dela.

Hvala in lep dan še naprej.
aplauz.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Settings -> language & keyboard

Potem imaš pa pod "select input (text) method" pa daš tipke.si in pa še dodatno aktiviraš tipke si kljukico spodaj na seznamu.

Zgoraj imaš v tem istem razdelku pa še "select locale" kjer lahko pogledaš katere jezike imaš nameščene.

Mladinec

Fizikalc
11. jun 2009
316
26
28
Ptuj
Meni je tole na tipke.si čisto mimo na tablici, ma neko čudno razporeditev in majhne tipke.

Jaz sem si nastavil kar hrvaško, ki je bila že kot opcija v Androidu samem, ravno tako je že bila kot opcija SLO jezik (kot je omenil SouthPark), res pa je, da imam Android 4.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Pa če si nvajen klasične tipkovnice so tipke.si (ali pa kakšen drug "celoten" keyboard) boljša rešitev, sploh na večjih zaslonih (tablicah).

Je pa res da na manj od 7" taka tipkovnica povsem zgreši namen.

sajo

Zelenc'
15. jun 2012
12
0
1
Ja, jaz mam android 2.2 tak da nobenega uporabnega jezika za slovence ni noter razen angleščina in nemščina ???
Rabim toliko, da ko brskam, kaj napišem in na kakšen mail odgovorim s šumniki in ne kot 3 letni otrok.

Rabim nekaj kaj bo efikasno in dobro delalo.

Hvala

sajo

Zelenc'
15. jun 2012
12
0
1
Evo danes sem imel čas in naložil tipke. si , DELA, super
Treba je bilo samo na dveh straneh odkljukat in dela.
Hvala vsem za pomoč.
zmaga.gif