Slovenske reklame na Discovery Channel!!!

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Ne vem, koga slovenci nategujejo?!
confused-1.gif

Danes gledam Discovery Channel, oddajo Reševanje Čilskih rudarjev, pa se takoj v reklamah pojavijo slovenske reklame!!!

In, da bi te reklame imele vsaj nekaj v zvezi z Discoveryem ... ne ... reklame so tipično slovenske ... reklamirajo svoja čistila, avte ... kot pri Pop TVju, SLO1 ipd ...

Pa kaj je s temi operaterji?! Ne vem, če jih premalo plačujemo ali kako?!

Skratka ... Kar ne morem verjeti, da se na Discoveryu predvajajo naše POPOLNOMA BREZVEZNE reklame, kot sem že omenil ... čistila, avti, simobil in njihovi smsji .. KATASTROFA!!!
stupid-1.gif

Res sem jezen, da morem plačevati Standardni paket pri Siolu prav zaradi Discovery Channela in Investigation Discovery zato, da bom po novem lahko na tem kanalu ob tako lepi ceni spremljal še te reklame!

Zdaj pa prosim reklame še za Animal Planet ter vse Discoveryeve kanale in HBO kanale ... Še več reklam prosim!
jezen.gif

Treba se bo temu upreti!
10.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.515
10.734
113
na A kanalu so reklame za Discovery, to sem opazil, tako da gre očitno za neke interne fore

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Se strinjam.......pa ne bi nč reku če bi mel take ki bi promovirale Slovenijo.....kot hrvati pred časom.....pa Ciprčani pa Dubai je mel tud turistično reklamo.......tko pa krneki

Sam še una superbabica mora začet čivkat o Daleronu
stupid-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
TIste tuje reklame se zamenjajo s slovenskimi (ker praktično ni efekta, da oglašujejo mleko za slovenijo, ki ga v sloveniji ni). Teh reklam pa tud ni tak dosti, tam nekje na vsake 3 reklamne premore med prispevkom.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
ja dobro ... razumem, da imajo reklame poptv, tv 3 .. ne pa slo 1, za katero plačujemo rtv prispevek in zdaj že discovery, ki je mednarodni kanal, ki ga gledajo ljudje po vsem svetu ...

Da je nekaj z Discoveryem "narobe" sem opazil kakšne 3, 4 mesece nazaj, ko je vedno pisala .... x y z on Discovery ... 22:00 Ljubljana, Zagreb ... Od kdaj pa je prej Discovery omenjal zagreb ali ljubljano? ... vedno kaki berlin, London ipd ... Zdaj pa še te reklame ...

In da ima discovery reklame, ki je (pri siolu) v drugem-standardnem paketu ... Ne razumem, zakaj je potem Discovery naročniški, če mislijo naši vsiljevati te strašno zanimive reklame ... Za popizdit ...

Reklame z Discoverya, Animala in Investigation Discoverya se je vedno splačalo gledati, ker so vrteli svoje reklame zdaj pa se spet ponavlja tipično slovensko ... reklame na vsakem kanalu ...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Mene reklame na Discovery Chanel, National Geo, ipd ne motijo, ker so reklamni bloki res kratki, bolj me moti pop tv, ker so reklame tudi po 7 minut, včasih celo med filmom predvajajo 20-minutna večerna poročila.
bonk.gif
Ne E-chanel pa tudi pretiravajo.

lp