Slovenske novice spet nategujejo ljudi

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
A ste brali najnovejšo pogruntavščini SN -
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Jst mislim da je un ki se s tem ukvarja nategnjen sam in je on bolj neumen.

1. ker sploh kupuje SN
2. ker jih bere (magar pr dedku)
3. ker verjameš vsemu kar se napiše
4. ker oomadežuje tvojega pleškota kao da on ni takih stvari zmožen

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
turbobitch sej dovoliš da ti odgovorim
1-SN - so mi poslali brezplačno - že drugič in kot je napisano v kol. so jih poslai > 310k po domovih - tako da nebi bili slučajno boljši od "tvojega pleškota"
2-Če že pošljejo brezplačno bom preletel ker sem rad seznajen z mnenjem "drugače " mislečih in njihovih satelitev.
3-Jaz ne verjamem nobenmu več - tud teb ne ;-) - se bo pa najdlo par mandelcov ki bodo v parlamentu trdili da je SN vir zaneslivih inf.
4-Moj pleško je sposoben stvari ki jih ti še nisi doživela - kar ti lahko dokažem kadar hočeš sam povej kje naj sobo rezerviram ;-)
če pa si mislila na JJ pa mi verjemi da, kolikor sem ga spoznal po njegovih dejanjih tega kar namiguješ, ni sposoben narediti ker mu njegova vest tega ne dopušča - bdw JJ nisem obkrožil na volitvah in ja verjetno tud ne bom na teh.
lp
r

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
JJ je tak lažnivc pa nesramen vase zagledan moški. Drgač pa za tisto sobo še vedno velja?

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Važn, da se najdete
zmaga.gif

no, na temo: ponavadi sem SN vzel s sabo na wc, da sem bil prej gotov, ker me je še dodatno srat prjelo ob njihovih člankih. Zadnji dve leti pa tut za to niso več dobre.
Edin za podkurit v peči, to pa so.
zmaga.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Dekca
A vidiš kam pripelje če človek ne bere - jaz povabim na rundo al pa 3 turbobitch-a si bom zato takoj šel prste z žajffo skrtačit ;-) .
turbobitch vabilo žal ne velja več, če pa maš sestro ji pa lahko preneš povabilo.
Samo za pojasnilo - na Delo sem bil naročen 19 let - odkar pa je postal interno glasilo delavcev-pardon lastnikov Laškega pa sem ga odpovedal, na Mladino pa sem še naprej vsak četrtek pa čakam tud Družino.
lp
r

Nazadnje urejeno:

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
bdw JJ nisem obkrožil na volitvah in ja verjetno tud ne bom na teh.

Ja pa ja de.
rolleyes-1.gif

sarkazem on /

Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
če pa si mislila na JJ pa mi verjemi da, kolikor sem ga spoznal po njegovih dejanjih tega kar namiguješ, ni sposoben narediti ker mu njegova vest tega ne dopušča

/ sarkazem off

Morda pa se motim in je JJ kljub vsemu politik z vestjo. Not.
hysterical-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ne razumem enga izraza, ki si ga uporabil.

"politik z vestjo"

A lahko razložiš kaj pomeni ta navidez nesmiselna besedna zveza ?

grims-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
To je nekaj takega kot jeti ali bigfoot ali chupachabra - vsi vedo, da obstaja, a še nihče ga ni videl
grin1.gif

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
tudi mi smo kar naenkrat začeli dobivati Slovenske novice brez kakršnegakoli obvestila da gre za reklamne izvode oz. promocijo.

Šrot se je odločil, da bo tako posegel v predvolilno kampanijo. Glede na članke v obeh tovarniških glasilih Pivovarne laško (Delo&SN) se pa nič ne bi čudil če bi bili laščani v ozadju velikega poka iz finske.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
ALOOO al mi res ne verjamete da do sedaj nisem obkrožil SDS (tisti ki mi ne, vabljen z mano na volišče pa se bo osebno prepričal)
Politik z vestjo je pa vsekakor JJ (so še drugi pa so žal statisti) sem doma nedaleč od (R) ropa pa lahko povem da je to človek, ki v soseščini ni priljubljen in bi sosedje najraje videli da bi se preselil. Sestra pa je soseda "domačiji" JJ in ga ni mogla prehvalit (mal rezerve ker je njegova fenica ;-)
lp
r

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Subjektivne ocene sosedov o politični primernosti in sposobnosti povedo o človeku ravno toliko realistične ocene, kot bi jaz ocenjeval primenost osončja Alfa Centauri za obstoj inteligentnega življenja.
smirk-1.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ne razumem enga izraza, ki si ga uporabil.

"politik z vestjo"

A lahko razložiš kaj pomeni ta navidez nesmiselna besedna zveza ?

grims-1.gif

Ne rabiš meni razlagati, ampak Rajko očitno verjame v pravljice.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ja, nekateri še vedno mislijo, da v Sloveniji obstaja pojem "pošten politik".
hysterical-1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Subjektivne ocene sosedov o politični primernosti in sposobnosti povedo o človeku ravno toliko realistične ocene, kot bi jaz ocenjeval primenost osončja Alfa Centauri za obstoj inteligentnega življenja.
smirk-1.gif
Moja pripomba o ropu temelji na dejstvu da če si asocialen, vase zagledan narcis s problemi iz otroštva, ki so eruptirali v letih, ko te orkan naplavil na politični vrh ne boš nikoli delal za dobro skupnosti, ampak boš ostal (kmetje ne zamerite) kmet, ki si želi da bi sosedu crknili 2 kravi če bo tebi 1.
Vem da je ocena bližnjega soseda nerealna, vem pa tudi da soseščina (četudi odšteješ kolektivno pretiravanje še vedno ostane materijala dovolj da bi zaposlilo pok. Dr Ruglja za celo obdobje njegove delovne dobe) lahko iz nehotenega spremljanja dogajanje lahko pride do konkretnih zaključkov ki povedo o človeku več kot vsi psihološki testi - predvsem iz dejstva da se človek ne more pretvarjati 24 ur - in ko vidiš za kakšne vrednote se nekdo zavzema v domači hiši ni težko potegniti paralele v njegovo profesionalno delovanje. Toliko o zmožnosti ocenjevanja karakterja, na ocenjevanje sposobnosti pa se nebi spuščal ampak bi ti najraje pripel statistične izkaze za leta ko je dotični bil na visokih položajih - ampak ker verjamem da imaš dober spomin ti nebom obremenjeval sivih celic po nepotrebnem.
lp
r
PS
Osončje Alfa Centauri ne obstaja
ne-ne-1.gif