Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
nisem bral creditsov...
tako da ne vem kdo je ustvarjalec..
a so to fukjeni, al je res komu to smešno...??? pa vedno isti igralci tistih 5 do 10 igralcev ki furajo iste štose.
naj naštejem? tale zdanja iber glupa, pa sosedska pa klinika..fak no. Format slo TV... [censored], še parlament je bolj zabaven na SLO 3.
Slovenci smo že v osnovi nard z jezikom, ki ni niti malo fonetičen, zato tudi imamo tolko hitov kot jih imamo, in s humorjem je isto.
Imamo točno toliko stanup komikov kot se jih v kaki kleti v NY predstavi v eni soboti pa še od teh jih je kakšnihj pol zares slabih.
Ikone smeha in solz so meni Javšnik, mogoče zato ker izhajama iz istega kraja in ima dosti "internih" skritih v neposredni šali,
Reporter Milan, spet ker mam rad svojo štajersko in on ne govori o drugem kot o mariborčanih. Peter Toš - nekako isto kot
Reporter Milan, ampak slabši - še vedno dovolj dober.
Pol pa se za moj okus začne svinjarija od svinjarije.
Slovenci smo TV smeh pokurli s Teater Paradižnik in TV Dober Dan, pa še slednje sem gledal samo zarad javšnika.
Poglej kaj je danes standup, zrnci in podobni, nikol mi nebo jasno kako lahko to eni gledajo, ono res dva bedna tipa, skeči in to je to.
Hri-Bar. Nevem kaj je zanimivega na onih slabih lutkah in delanju norca s politike, glede nato kako politi jebejo nas, jim nekak slabo vračamo in Hri-bar je tukaj kot nek res dober primer kako zaqrac humoristi smo.
In kako beden jezik imamo in kako zelo nesmešni smo pa ponovno dokazuje filmska industrija. Katera komedija pa je nazadnje bila smešna?
Ta zaigran skeč pa je zdaj smešn al kaj? Al kaj so hotli s režijo tega dokazat? Da smo ful face ki znamo folk šokirat?
Tožu te bom, tožu te bom! Ono skače okoli kot lačna kurbica, da ga samo zarad emo pojave moraš vsekat še enkrat. Zares.