slovenska darila

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Kaj odnesti s sedboj v tujino kot darilo, ki vsaj malo predstavlja Slovenijo? Bi pa rabila za 6 družin, pa naj ne bodo prevelika, ker bo problem s transportom..Na misel mi je padla medica, čipka, kak zeliščni čaj,..še kaj? Nekaj sem že gledala , samo bi rabila še en kovček za to
confused-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.565
3.933
113
V centru Ljubljane čez cesto od Magistrata je trgovina specializirana za slovenska (in ljubljanska) darila.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Pa tista stvar ki je na prvi strani čebelnjaka.... meni se je to zmeraj dobro obneslo

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Jaz "mojim švabom" podarjam pletersko hruško ali pa kakšno dobro letino cvička/frankinje. Tisti, ki so mi pa na TI, pa že kar s "karnistrom" pridejo.
grin1.gif

- Domazi cvizek in domaza znapz (domači cviček in domači šnops),
- Lazka piva zod (Laško pivo sod),
- Cingili! (Živeli!).
wink-1.gif

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
morda so ta darila predraga in niti ne toliko primerna, samo jih nalepim ker se mi zdijo vseeno super (tudi morda za kakšne obletnice) https://www.darila.com/default.cfm?Jezik=Si&Kat=0203

te prisrčnice pa bi vseeno lahko zanimive za tujino?!

u darila rokus. hmm tm tudi sam nabavljam darila za bolj pomembne ljudi v mojem zivljenju. Cene so namrec hmm no ja primerne izdelkom :D

drugace zanimivo darilo bi znalo za tujino bit tudi "Vrhniški pirh" od Groma
Klikni me

precekiraj mogoce bo zanimivo

lp Avi

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
kako to, da nihče ni prišel na idejo pršuta??
wink-1.gif

Sicer pa, ja, jaz sem vedno nosila oziroma pošiljala čipke ali panjske končnice, mogoče moraš malo upoštevati tudi specifiko prejemnika. tudi tisti blejski rezljani golobčki niso od muh, če imajo radi krhke stvari. ...

tanja13

Zelenc'
14. nov 2013
1
0
1
Poglejte si na facebooku.
Odlično, predvsem pa zelo zelo prikupno in dišeče <3. Ter cenovno ugodno. Vse je ročno izdelano in slovensko. :).