Slovenija, moj doma

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
stečajnikom se jebe, njim je važen denar, odgovornost pa španska vas.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.416
113
Pomurje
mafija prekleta. Res nismo vredni države. Sosednja firma je zgubila tam €€€, očitno tudi zaradi stečajne upraviteljice. Le kdaj bo odgovarjala za škodo?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Probi ti prinest na davčno pogodbo, na kateri je prenizka cena.
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.435
7.085
113
Interes stečajnih je povsod, da nagrebejo čimveč denarja in ne samo nagrade, plačani so tudi za tekoče stroške, računovodstvo, etc...

Ena bolj bizarnih stvari...imaš mali doo ki gre v stečaj, lastnine je za par 1000 eur, katera se proda in potem pride denar na TRR namenjen posebaj za stečaj. Potem pa ni več nobene aktivnosti na TRR razen ta, da si stečajni upravitelj vsak mesec izplačuje za opravljene računovodske storitve, par 100 eur mesečno, za nič dela, oz edino delo je, da se konec meseca odda davčni poročilo, z vrednostnimi 0 eur. In to se lepo vleče kakšno leto dni, in se na tak način ves denar, ki bi bil za stečajno maso, lepo steče na firmo stečajnega upravitelja + nagrada.

lušno, ne?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.714
3.955
113
Ljubljana
hmpg.net
Stečajnica Melita Butara
- predsednica zbornice
- zakonita zastopnica podjetja FINTIM ( finančne storitve in trgovino)
Darjan kot da bi vedel to:)

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
To sem naredu jest... za 100 eur podkupnine dobu nasvet + 300 jujev triglavski cenicel............

in voila....

Patriot, vse se da, sam neumen ne smeš bit........
grims-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Iz njene spletne strani:

Citat:
Svojo poklicno pot sem začela kmalu po študiju in do danes zbrala ducat let delovne dobe z izkušnjami z različnih področij, saj sem bila zaposlena tako v gospodarskih kot vladnih službah. Nazadnje sem bila pomočnica direktorja javne agencije JAPTI, kjer sem se zavzemala za transparentno poslovanje.

In kaj je točno počela v gospodarstvu?

Turčin je vsaj torbico nosil eni tovarišici, tako da fizično je nekaj delal.
evil.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Samo res ... čudi me, da še pri nas ni nobene revolucije ... politiki nam javno in pred očmi kradejo denar, pa nas jebejo v glavo in se polek smejijo ... mi pa smo tako neumni, da ne upamo narediti enega poštenega protesta, kot so ga imeli grki ... brez nasilja .. pač se ne gre v službe par dni, firme grejo v minus, s tem banke, in država ... tako začnejo ukrepati ... kakšno nasilje neki ...

Revolucija ... ker država nas bo zasužnjila ... američani so imeli za sužnje črnce in indijance .. pri nas pa ima država za sužnje kar cel slovenski narod ...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne gre to.
ti se moraš najprej ukvarjat in obračunat z mano, čefurjem, potem bioš lahko revolucionar.

in to politiki vedo. na 100 janezov, k bi čefurje ne vem kaj, a jajc nbenih in samo filozofiranje. dokler oni filozofirajo, politiki delujejo.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Samo res ... čudi me, da še pri nas ni nobene revolucije ... politiki nam javno in pred očmi kradejo denar, pa nas jebejo v glavo in se polek smejijo ... mi pa smo tako neumni, da ne upamo narediti enega poštenega protesta, kot so ga imeli grki ... brez nasilja .. pač se ne gre v službe par dni, firme grejo v minus, s tem banke, in država ... tako začnejo ukrepati ... kakšno nasilje neki ...

Revolucija ... ker država nas bo zasužnjila ... američani so imeli za sužnje črnce in indijance .. pri nas pa ima država za sužnje kar cel slovenski narod ...

Zakaj misliš, da nam servirajo rdeče zvezde, partizane in nemce in druge namišljene sovražnike?