Slovenija : Belgija

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Danes spet en bedak ureja grafiko za levi zgornji vogal, torej je sel moj mail zadnjic v /dev/nul
frown-1.gif
Zacuda so pa sposobni narediti cisto normalno berljivo, nic spackano in bolj kontrastno tisto grafiko, ki se prikaze samo obcasno (spodaj na sredini). Ocitno tega ne delajo isti ljudje.

Igra se mi zdi zaenkrat res zalostna, par nakljucnih strelov od dalec, ki so prebliski posameznikov, sicer pa "blestijo" vedno eni in isti z nabijanjem zoge v obrambne igralce Belgije ali pa z nesmiselnimi borbami (se razmece po pol igrisca samo da vzame enemu zogo ter jo takoj nato poda drugemu Belgijcu in ga seveda ni vec v obrambi). Upam, da bodo ob polcasu menjave v zvzni vrsti, ker s tako igro niti proti Estoniji nimamo kaj praskati, kaj sele proti makaronarjem.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Jst gledam realno na naš nogomet, nekateri pa pričakujete neko igro kot da so brazilci. Ne verjamem, da lahko nekaj konkretnega natreniraš v treh dneh, ker drugače nebi imel v klubu dvakrat na dan trening. No dobro, Prosinečki je imel v Olimpiji svoje čase dva na teden
grin1.gif

Pa sej tud "afričani" niso nič boljši. Ta termin je čist brez veze, za reprezentančne tekme.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Evo končno trenutek tekme v 77min - iz igre gre Koren.

Pa se res je
hysterical-1.gif

@sanco: ce se nasim ne ljubi igrati pripravljalnih tekem, zakaj se potem dogovorijo zanje ? Za zbijanje ratinga ? Za slab vtis pred svojimi navijaci ? Za kaksno dodatno poskodbo ? Jaz mislim, da so za uigravanje, dviganje forme in za dvig samozavesti. Danes je imel nekaj od tekme samo Handanovic, ampak on ima vsak teden eno tako v Serie A, ni ravno da bi mu jih silno primankovalo. Vrsic je vsaj streljal v okvir vrat, ce ze drugim ni uspelo (in se res lep strel je bil, sem v ozadju ze kar slisal Antona Borkovica kako je gol in potem ni).

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sm bil na tekmi in je bilo grozno :D Dare in Handanovič sta bla dobra. Pa Ljubijankič je imel prebliske.