Slovar na Android brez interneta

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Živjo,
prosil bi za nasvet kje in kako in kateri slovar naj si presnamem na HTC Android telefon. Vsaj angleško slovensko in obratno.
Pa seveda brez da sem priklopljen na internet in da mi odtekajo impulzi...Hvala vnaprej za koristne predloge.
pozdrav.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
S tem je kar križ. Večina proizvajalcev gre v smer, da je zadeva na spletu (takšen način jim marsikaj olajša). Tako imenovanih offline slovarjev je vse manj.

Pri Amebisu je takšna tudi Termania - je pa ravno na tem področju optimizirana in je prenos podatkov res zelo majhen, da tudi v tujini za kakšno besedo ne bankrotiraš.

moteco

Pripravnik
12. avg 2010
60
0
6
www.dominatus.si
S temi slovarji je prav eno veliko sranje in zmeda. Obstajata pa v bistvu 2 varianti. 1. varianta je, da na strani proizvajalca najdeš slovarje in si jih snameš dol in plačaš po njihovem ceniku. 2. varianta je, da na spletu najdeš ene slovarje, ki so dobri in pač vsakič hodiš na splet. Jaz osebno zaradi podobnih težav uporabljam spletne slovarje, teli slovarji so mi najbolj všeč. Sicer je pa tudi tako, da ima danes že večina ljudi naročnino, ki praviloma zajema že tudi nekaj prenosa podatkov in ni več s tem tak problem kot je bil včasih.