SLO RnB & Hip-Hop 2007 in 2008

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Iščem SLO RnB in Hip Hop komade leta 2007 in 2008, ker bi si rad zmixal eno kompilacijo (lahko potem tudi uploadam in dam linke na pm). Iščem bolj ''komercialne'' zadeve. Če ne bo dovolj 2007-08 zadev za en 80 mixtape, so lahko tudi 2006 zadeve vmes.

Do zdaj imam:

Leeloojamais - Mi (Featuring Aleksandra Kovač)
Gena - Mi Letimo
Maja Prašnikar Feat. Chorchyp - U Izi
Murat&Jose Feat Benc - Nazaj
Trkaj - Ples'
Trkaj,BMD,Zlatko,Ballau ft. King B-Fine - Some of them
Zlatko - To Je Moja Pesem

Hvala vam že vnaprej
cool-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Glede na to, da si navedel tudi to katastrofo "Maja Prašnikar Feat. Chorchyp - U Izi" bi ti predlagala, da zraven ne sme manjkati (kolikor res iščeš tako sramoto slovenskega t.i. rapa in rnb-ja) tudi ostale komade od Kocke.
Potem bi ti svetovala, da za okus popravit uporabiš kaj od Koste, npr. Furam begije je bil dost komercialen komad, ampak meni še vseeno ok. Ali pa Murat & Jose, mogoče če najdeš še kaj iz plate 5 Minutes Of Fame - Za Narodov Blagor, kaj od Plan B... Mogoče Flamie - odbij do konca.
confused-1.gif

Drugače pa slovenci nimamo ravno kaj pokazat, ko pride do te zvrsti "glasbe". Recimo naši južni sosedje so meni veliko boljši. Imajo relativno dobro produkcijo, vokale in kdaj pa kdaj tudi lirike (ex Tram 11, ex Nered & Stoka, sedanji Elemental, Bolesna braæa ...).

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Meni je eden najboljših komadov s te scene, Kosta - Na senčni strani mesta.

Če ima kdo za "prodat", se priporočam na zs...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Glede na to, da si navedel tudi to katastrofo "Maja Prašnikar Feat. Chorchyp - U Izi" bi ti predlagala, da zraven ne sme manjkati (kolikor res iščeš tako sramoto slovenskega t.i. rapa in rnb-ja) tudi ostale komade od Kocke.

To sem samo do zdaj našel, kaj bo gori pa bom še videl. Drugače pa hvala (vsem) za ostale! Vidim, da bo kr fin CD nastal iz tega.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Meni je eden najboljših komadov s te scene, Kosta - Na senčni strani mesta.

Če ima kdo za "prodat", se priporočam na zs...
smile-1.gif

a še rabiš? podarim
wink-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Iščem bolj take znane komade, nisem neki fan garažnih raperjev, ki 5 min težijo kak je na tem svetu težko (ne leti samo na tvoj predlog).

OK, sej vem da je to ravno poanta te glasbe, but u know what i mean, right?