SLO proxy?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
alpa neki podobnega, se ne spoznam najbolje, zato bom raje Alter struckote prasu

Rtvslo preko neta oddaja tudi nekatere sportne dogotke, ki pa so vidni samo SLO IP-jem

jaz bi pa rad kaksen prenos preko neta tudi tuki, v Belgiji, pogledu

ali je izvedljivo in kako?

hvala

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Tako kot si napisal. Postaviš si proxy v kakšnem slovenskem omrežju.
evil.gif

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Jaz imam proxy postavljen (tudi) pri sebi doma. Zato, da lahko iz tujine kaj takšnega pogledam.
... zeleni škrat ...

Nazadnje uredil moderator:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.876
756
113
www.jernej.org
Če imaš kake sorodnike ali prijatelje s primerno povezavo (vdsl, ali še boljše kaka optika), si lahko pri njih postaviš kak router, ki omogoča instalacijo openwrt sistema. Potem pa s tem routerjem vzpostaviš SSH povezavo in preko te ustvariš svoj proxy. Navodila za to so tukaj: http://vectrosecurity.com/content/view/67/26/

Router sem priporočal zato, ker pokuri malo elektrike in je skos vklopljen. Sicer pa lahko OpenSSH naložiš tudi na navaden PC (linux ima že naloženo, na windowse je pa potrebno naknadno), a mora biti pc prižgan, če želiš dostopati do njega...

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
der_Alte ti je čist pravilno odgovoril, poiščeš en odprt proxy, vpišeš njegov IP v nastavitve od svojega brskalnika in greš na rtvslo.si.

V primeru, da ne najdeš nobenega odprtega proxy-a, potem se pač loti postavljanja svojega. Ne vem pa za noben obstoječ odprt proxy
smile-1.gif