SLO jezik za GPSmap 620

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
http://www.garmin.si/view_product.php?product=010-00696-00

To je navtično-cestna navigacija. Ima dva načina. Avtomobilski (izgleda kot večji nuvi) in navtični, ki je popolnoma drug "operacijski sistem".

Na nuvi načinu bi se verjetno dalo skopirati noter slovenski jezik in bi stvar delovala, ampak mene bolj zanima navtični del.

EDIT: ko priklopim zadevo na računalnik, se mi avtomatsko vključi nuvi del (očitno do navtičnih datotek nimam dostopa) in vidim, da sta slovenski meni in govor že naložena, vendar lahko izberem le govor, menijev pa ne.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Vprašati na garmin.si ali pogledati če je kaj preko webupdejta.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Webupdater nima nič. Na garmin.si tudi nič ne najdem, čeprav se mi zdi da je včasih bilo nekaj slovenskih menijev za nekater naprave tam.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Imamo na forumu koga s to napravo?

Naredil sem Slovenian.gtt ( prevedel iz Hrvaškega teksta, ki je na napravi v mapi Text) in deluje odlično v načinu za avtomobil, v načinu za plovbo pa ni viden.
Torej v načinu za avto se da gtt datoteka v mapo text in že dela
smile-1.gif

Za način za Plovbo pa sem prevedel direktno v samem FW in je potrebno to naložit preko gupdate.gcd ali v pre boot.
Tukaj se pa lahko zaplete, če sem kje slučajno naredil kakšno napako in spremenil kak del preveč, lahko naprava zašteka.

Če ima kdo, po domače povedano " jajca ", da zadevo preizkusi, naj javi in mu pošljem paket.

p.s.
Če bo zadeva funkcionirala, smo prvi, ki nam bo uspelo.
V ta podvig se do sedaj še ni nihče spuščal
wink-1.gif