Slo - Budimpešta - Bratislava - Slo

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
314
2
18
Septembra planiramo auto trip do Budimpešte, kjer bi ostali cca 3 dni in nato še do Bratislave isto cca 3 dni. Vračali bi se čez Avstrijo nazaj.
Priporoča kdo kakšno poceni namestitev (hostel ipd.) v teh 2 mestih?
Zanima me tudi, kakšne so tam kaj trenutno cene v primerjavi z našimi (gostinske, trgovine)?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Očitno noben ne ve... Mene tudi zanima pa bi bilo lepo če bi kdo dal kakšen predlog...

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Kajn se je pravkar vrnil s podobne ture in ti mogoče lahko kaj svetuje... Poskusi na ZS

Aliens

18. jun 2008
314
2
18
Jah verjetno bomo obdelali samo Bratislavo zaenkrat. Kdaj drugič pa Budimpešto.
Sicer pa še ni nič rečeno, je še v fazi organizacije
smile-1.gif

Drugače pa, če je že kdo bil v Bratislavi, lahko da kak nasvet.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Jaz sem bil pred štirimi ali petimi leti pa ti lahko povem samo to, da smo kampirali v zlate piesky. Kaj drugega se lih ne spomnim...

hola

Zelenc'
23. mar 2008
17
0
1
Mi smo pred leti naredili glih tako turo.
V Budimpešti smo bili v tem. . Noben hotel ni bil posebno drag, kake so cene zdaj ne vem, takrat smo vzele nočitev z zajtrkom, pa nas je cenej prišlo, kot če bi šle v hostel, pa še svojo sobo in tuš smo mele. Hotela sta od strogega centra oddaljena deset minut s tramvajem, ki pa itak vozjo na vsake pet minut.

Update: sodeč po kritikah, ki so na tem linku za hotel v Budimpešti, k sem ti ga dala, smo bile me zlo nezahtevne stranke, ker tle so ga totalno sesul.

Nazadnje urejeno:

hola

Zelenc'
23. mar 2008
17
0
1
Aja, še to se pozabla, oba hotela imata "varovani" parkirišči, prvi se mi zdi, da je bil celo zastonj, pri ta drugem je bila pa neka sitnica za plačat.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
MI smo bili decembra v Bratislavi--> Patio Hostel
Aja pa mi nismo mogli plačat v € v tem hostlu! Hrane v hostlu ni bilo in nas je napotila v nek lokal kjer imajo gostje hostla nek % popusta
Blizu centra, varovano parkirno mesto-free(rampa) wifi....
Cene: že v naprej si zmenjajte denar. Mi smo imeli nekaj seboj(ker moraš Slovaške krone baje v narej naročit oz jih nimajo vedno na zalogi) nekaj smo tam dvignili(zarad hostla), da se kupovati tudi z €; samo te nategujeno. MI smo gledali oz primerjali cene coctailov in shotov v enem izmed lokalov(nek pajek je bil za simbol), in so bile cene v kronah kar ugodne samo ko smo pa z €; plačali pa nič več(no po eni strani logično).
Bratislava se mi je zdela zlo podobna Ljubljani(vsaj na sliki)

Ko smo hodili po mestu je bilo potrebno pazit na avtomobile, ker zebre šele spoznavajo(vsaj občutek je tak)

Nazadnje urejeno:

Aliens

18. jun 2008
314
2
18
Kako pa komentiraš kaj ta Patio hostel?
V komentarjih na hostelworld.com leti veliko kritik na glasnost ponoči
grin1.gif
, so pa pozitivni odzivi na lokacijo (v centru).

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Nas glasnost niti ni tako motila so pa sostanovalci(celjani v drugih sobah bili dokaj glasni) ni pa ta hostel za katerega bi reklel hudo(no res pa da smo bili tam samo 2 dni)... Mi smo prišlli iz Dunaja kjer smo bili v Wombats-hostels(base), kateri hostel je na višji ravni.
Je pa fajn ker si blizu centra. Drugače pa se mi zdi da je že nek drug uporabnik bil v tem hostlu.