Slepič

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Kako dolgo po njem nisi za nobeno rabo?

Včeraj so mi ga laporoskopsko odstranil kolikor mi je znano še pravi čas.
Danes ko me malo boli imam cel kup analgetikov, včeraj ko je bilo ”noro” so mi malo analgina dali potem pa na urgenci čakaj na ultrazvok 4ure.
Celo štalo so naredili s to selitvijo abdomna iz šiške v kc.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.098
4.066
113
Pri meni, klasičen rez (še malce predolg) sem bil invalid 3 dni, potem sem se moral pobrat in it domov, neuporaben še cca. 2 tedna oz. dokler imaš šive itak čutiš vsak šiv (sicer pa bolečina pri vsakem premiku, sploh pa ob napenjanju trebušnih mišic) Po odstranitvi šivov sem že lahko delal kakšne lažje zadeve oz. ti bolečina sporoči kaj pa kako.

Sem se potem po cca. 2-3 mesece po operaciji potapljal in malce preforsiral (spet se je pojavila bolečina ki ni nehala tudi ko sem ležal) pa sem malce prestrašeno potem še pol leta vse stvari delal z levo roko!
grin1.gif

Če si imel operacijo preko luknje je itak posledica na sami steni minimalna in se zaceli po enem/dveh tednih. Se pa splača potem par mesecev malce pazit ker se slepič lahko nazaj odpre.

twins

Pripravnik
21. nov 2011
63
0
6
Savinjska
js sm mel sicer razlitje že, bil sm v bolnici 7 dni, 3 dni nisem mogu hodit... pol pa en mesec nc tezjega delat oz dvigovat, pa še pol se je treba mal pazit, ne da gres tocno po 30 dni v rudnik delat
smile-1.gif
sm mel pa normalen rez

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Utiševalec; kako misliš da se nazaj odpre. Saj ne dviguješ s črevesjem?
Razumel bi da se odpre če bi se napenjal na školjki.
Pa so šli jesenski načrti po gobe.....

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Jst sm bil 2 mesca na bolniški....
Mel sem klasično operacijo, po enem tednu takoj za tem ko so mi šive pobrali ven se mi je pocedil gnojni izcedek iz rane. Tako da so mi rano odprli in se mi je cca 1 mesec celila po naravni poti.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Skrbi me to, da po drenaži nič ne odteka. Zjutraj je bila neka malenkost, od zjutraj do sedaj pa nič. So pa nekaj očitno zajebali. Predpisano imam pasirano hrano(zvedel po kosilu), pojedel sem pa običajno. Kaj se bo iz tega izcimilo?

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.009
113
ksz
Bil operiran v KC, ultrazvok je bil v roku ene ure in cez par ur operacija. V bolnici 6 dni, bolelo kar dolgo...ene 14 dni nisem mogel hodit vzravnan (nekje na pol notredamski zvonar sem bil)...
Sem pa takrat spoznal radosti dipidolorja in sem za to izkusnjo univerzumu in stvarniku nadvse hvalezen. No pa dezurnemu zdravniku ki mi ga je dal =P

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Upam da skrajšam teh tvojih 6 dni.
Ja, radosti dipidolorja. Ni zastonj ”pod ključem”. Imam napisanega, pa nisem rekel zanj, zdaj pa za en drek spim.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Bom raje na piknik prišel jambrat..... Zaenkrat kaže kljub razlitju brez večjih zapletov. Ampak ko imaš v sobi cimra ki ima v zadnjih 2 mescih v tretjo odprt trebuh (konkretno ne laparoskopsko) zaradi razlitega slepiča, začneš tudi malo mislit na jambranje.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.496
1.647
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Daj ni malo curka prinesi. Sem slišal da ga imaš nekaj viška.
Curk je kar močan, maš prav, cukra mam pa tud dost na zalogi!
crazy1.gif

Pocajti se, bom mislil nate jutri, ko grem na morje, 8888 pa bo molil zate....
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
A rabs kej? Mam veze tam
grin1.gif

Pri meni podobno kot pri drugih. Sicer pa nic hujsega. Najbolj me je lakota matrala, dejstvo da se nisem smel smejat in da sem moral svecko vzet za prvo sranje. Deugace ok. Sem bil pa cisto malo pred razlitjem.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Lakota ni problem, zaloge pod kožo dovolj, nekaj se dobi od doma, ker ta hrana se mi v večini upira. Potem mi pa še pasirajo....
Ja smejati pa kašljati.... Bolje da ne. Svečke ni bilo treba pri meni po nobeni op. Sem danes se konkretno olajšal kar se tega tiče.
Bom poskušal brez vez....bom že zdržal še teh nekaj dni.(če sem nekoč eno leto, bom še sedaj en teden)