Slavko Gaber v komi

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.153
113
Slavko Gaber v komi

shocked-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Koga briga...

A ni ta šolstvo zjebal..., al je bil kdo drug?

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Bil on.

Po tem, ko je zapustil aktivno politiko in se vrnil v profesuro je poizkušal z enim res zanimivim projektom (sedaj v krizi bi prišel marsikomu prav) a je trčil v rigidno slovensko zakonodajo. Ime projekta sem pozabil, šlo pa naj bi za izmenjavo storitev... npr jaz tebi eno uro sprehajam psa, ti pa meni eno uro čistiš stanovanje ... v smislu ena enota je ena enota. Se kdo spomni imena tega projekta?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Bil on.

Po tem, ko je zapustil aktivno politiko in se vrnil v profesuro je poizkušal z enim res zanimivim projektom (sedaj v krizi bi prišel marsikomu prav) a je trčil v rigidno slovensko zakonodajo. Ime projekta sem pozabil, šlo pa naj bi za izmenjavo storitev... npr jaz tebi eno uro sprehajam psa, ti pa meni eno uro čistiš stanovanje ... v smislu ena enota je ena enota. Se kdo spomni imena tega projekta?

To imajo v Nemčiji že dolgo.
Glede na to da je tale politik pa me sploh ne zanima kaj se dogaja z njim.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Pol pa jaz nekaj podobno napišem za povojne poboje ali kakega vernega človeka pa dobim ban.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zakaj je bil pogrebnik šolstva?
Ker ni uvedel verouka?

Al ker je uvedel Gabrove dneve? Ga ni namodestil Zver, "vrhunski" strokovnjak, ki je vse "popravil"?

Bodi resen.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Jaz imam mehanicno delavnico skupaj z opremo vredno pol miliona € in bom menjal uro popravila avta za uro sprehajanja psa....samo LDS ovec lahko dela take projekte pa se verjetno par 10 jurjev davkolacevalskega potegne za tako bluzenje...
Ni cuudno da je slo solstvo in drzava k hudicu pod takimi tezkimi ekonomisti ....

Glede bolezni pa mu privoscim cimprejsnje in kar se da dobro okrevanje.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Bil je moj profesor filozofije in reči je treba, da je znal navdušiti in narediti filozofijo znosno. Niso mu bili preveč pri srcu ukalupljeni, vzorni ter poslušni dijaki, spodbujal je k razmišljanju. Bil je nekoliko zasanjan, zlahka je "padel noter" v snov in fajn je razlagal. Kot profesorja smo ga cenili, tudi na odnose med dijaki in profesorji je gledal zelo liberalno in enakopravno. Na koncu leta nam je rekel, da se počuti kot branjevka na tržnici, ker smo se hoteli z njim cenkat za ocene.
smile-1.gif

Fajn človek, rekla bi, da nekako pred časom. Tudi njegov liberalen pogled na šolstvo in pravice dijakov......saj ni on kriv, če je folk butast, pa čezmerno izkorišča svoboščine in si sam ne zna postaviti omejitev.
Naj se čim hitreje pocajta.
roza.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Učenci imajo preveč pravic, učitelji premalo pristojnosti.
Dobili smo model šolstva, ki poklicne šole daje praktično v nič, ter gre vse v fakultete.

Žal pa nihče tega ni popravil za njim.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mati kot učiteljica v OŠ trdi, da je bil še najbolj sposoben šolski minister do zdaj. Mogoče je naredil več za OŠ kot ostale šole, ne vem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Učenci imajo preveč pravic, učitelji premalo pristojnosti.
Dobili smo model šolstva, ki poklicne šole daje praktično v nič, ter gre vse v fakultete.

Žal pa nihče tega ni popravil za njim.

Ja kakšne pravice pa imajo učenci od takrat naprej?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pravico imajo učitelje jeb.. v glavo - ampak ne zaradi minstra, zaradi staršev, ki so vsi po vrsti prepričani, da imajo popolnega sončka
tongue-1.gif