Uničil sem že štiri take sladke smetana in ta je zadnja. Delam j* sadno solato in smetana je nujna.
Kako naj pripravim da dobim tu ven penasto smetano (obična smetana za na sladoled, kupo, split)
Probal sem ročno in skoraj crknil od utrujenosti, z mikserjem, hladno, na sobni temp. max kaj dobim je
nekaj podobno sladki skuti in ni za potrežt.
Datum je še "dober".
Je problem v tem da je bila kak teden na 6ih stopinjah v hladilniku?
Nevem zakaj ne prikaže slike.
Kako naj pripravim da dobim tu ven penasto smetano (obična smetana za na sladoled, kupo, split)
Probal sem ročno in skoraj crknil od utrujenosti, z mikserjem, hladno, na sobni temp. max kaj dobim je
nekaj podobno sladki skuti in ni za potrežt.
Datum je še "dober".
Je problem v tem da je bila kak teden na 6ih stopinjah v hladilniku?
Nevem zakaj ne prikaže slike.