Slabo spite? Ne telefonirajte pred spanjem!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Mobile phone radiation wrecks your sleep

Če uro pred spanjem uporabljate mobilni telefon, potem lahko slabše spite, ste slabo razpoloženi in depresivni ter imate težave s koncentracijo.

Imate tudi vi tovrstne težave? Uporabljate telefon pred spanjem? Mobilni telefon zvečer izklopite?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Bulšit. Moje skromno mnenje:) Popolnoma vseeno je če telefoniram al ne pred spanjem. Sem pa ugotovil da ima utrujenost precej zraven pri kvaliteti mojga spanca
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ma pa ja. Mene pomirja kakšn pogovor z drago osebo pred spanjem, zaspim sladko k piškotek
grin1.gif

Niti ne izklapljam GSMa ko grem spat, samo potihem ga dam, pa še to ne vsakič.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
To sploh ni tak bulšit in jaz mobilca uporabljam čimmanj - nočem, da mi šopa impulze direkt v glavo.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Švedska raziskava govori, da je pri enourni uporabi gsm-a dnevno (podjetniki, povzpetniki, managerji, glupe pičke, ki si morajo stalno nekaj poročat) 40% večja možnost, da dobimo tumor na možganih...

Nemci pa trdijo, da je možnost le 20-odstotna...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zadnjih pet let, če ne še več, telefoniram precej, sploh zadnji dve leti lahko rečem, da precej več, kot 1 uro na dan, pa zaenkrat spim kot ovčica, pa še nič čudnega mi ne rase v glavi...

možgani se mi tako ali tako kisajo, sevanje mobitelov nima pri tem nikakršne veze...
tongue-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Nikol se mi ni zgodil da zaradi telefona ne bi mogla spat
tongue-1.gif
pa govorim vsak večer pred spanjem vsaj eno uro(ja se pozna na računu)...poleg tega mam telefon pod blazino(da me 'vibrator' zbudi) pa nikoli na tiho