Slab kontakt zaslona?

amper

Pripravnik
2. avg 2007
84
0
6
Lepi kraji :)
Ojla, omladina..

Mene pa neki zanima, če je imel že kdo kako podobno izkušnjo. In sicer: ekran na telefonu (Nokia N70) vsake toliko časa povsem crkne, čez nekaj časa se pokažejo le neke črte, kot da bi bil zdrobljen, spaet čez nekaj časa pa je povsem bp.. Telefon pa ni bil podvrežen nobenemu hudemu zunanjemu pritisku!

Kaj bi lahko s tole stvarco sploh blo? Je imel že kdo kake podobne izkušnje? Stvar se mi ne zdi nerešljiva, ampak trenutno pa baš na muč bedira..

Je lahko kaj, kar lahko sam napravim?

Hvala in lp

amper

Pripravnik
2. avg 2007
84
0
6
Lepi kraji :)
Stvar sem eno mečkeno zaj..., zato prosim, da se prestavi na pravo mesto..

smile-1.gif

DeeKay

Pripravnik
20. dec 2007
90
0
6
Gornja Radgona
Jaz imam iste težave z E65. Če se to pojavi med pogovorom, se v zvočniku zasliši brnenje, zveza pa se prekine. Na zaslonu se potem pojavi napis NOKIA in telefon se spet prižge.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Lahko bi bila tudi produkcijska napaka - slab stik katerega od cipov ali kaksne druge komponente. Ce telefon ni vec v garanciji in imas kje blizu koga, ki se ukvarja z elektroniko in ga ni strah SMD komponent (ter ima potrebno opremo za delo z njimi), potem naj ti ga pregleda. Ce je se v garanciji, je seveda pravi naslov edinole pooblasceni servis oz. prodajalec, ki ti ga je prodal, kateri ga mora na svoje stroske dostaviti na servis.

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
pri obeh navedenih primerov je napaka v flet kablu.
Pri n70 bo potrebno zamnejati cel lcs
e65 pa samo flet.

Vsaj tako je moje mnenje