Skype na Symbianu

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Ravno sem hotel na N95 naložiti Fring, da bi ga uporabljal za skype pogovore. In potem opazim, da več skypa ne podpirajo.

Kolikor vem, uradni klient za symbian ne obstaja. Je še kakšna druga možnost za skype pogovore na symbian?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik matejdro pravi:
Ravno sem hotel na N95 naložiti Fring, da bi ga uporabljal za skype pogovore. In potem opazim, da več skypa ne podpirajo.

Kolikor vem, uradni klient za symbian ne obstaja. Je še kakšna druga možnost za skype pogovore na symbian?
Ja, Skype je banal Fring. Ti kar lepo na Skype stran in boš našel klienta za Symbian, jaz ga imam na E71.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
wtf? zakaj so dobili banano? zaradi tistega ko so jabolčne uporabnike skenslali? to pomeni da smo android uporabniki v qurcu, ker še ni skajpa za android
bonk.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Ali še bolje, na Ovi Store, kar direktno s telefonom. Potem imaš še integrirane nadgradnje.

elth

Pripravnik
20. avg 2007
418
24
18
Kavčke
Pred parimi dnevi sem dobil tole sporočilo:

Hello fringsters,
As you may have noticed, Skype has blocked fring. We are very sorry for any convenience this Skype policy has unfairly caused you.

As loyal fring users, you deserve an explanation: Last week, following the surge in fring video calling traffic, fring service to Skype was temporarily reduced . Unfortunately, Skype and their legal team demanded not to restore your connectivity to Skype via fring.

Needless to say, we are very disappointed that Skype is now trying to muzzle competition, even at the expense of its own users.

While we regret Skype's decision to block fring, we are committed to continuing to provide you with market-leading innovation, to keep you in touch with your friends, wherever they are.

On fring you can freely use the best mobile over internet communication like video calling, calls and chat anywhere (3G/4G/WiFi) on any advanced Smartphone.

So, if you are frustrated like us with communication barriers, and are just looking for a fun and easy way to stay in touch with your friends on the go, tell them about fring and
invite your friends to join fring here

We appreciate your support and look forward to continuing to provide you with great mobile innovations.

Let freedom fring!

the fringTEAM.

Kot je bilo že omenjeno greš direktno na Skype stran z telefonom in si ga potegneš dol.Na N95 mi dela ok.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
wtf? zakaj so dobili banano? zaradi tistega ko so jabolčne uporabnike skenslali? to pomeni da smo android uporabniki v qurcu, ker še ni skajpa za android
bonk.gif

Ja - ravno sem prešel na Androida, pa mi izgine Skype
17758-icon_confused.gif

Po mojem bo tako, da Skype pripravlja svojega klienta za Androide. So pa bili pri Skypu vedno malo bolj zase
uf-1.gif

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Naj nekdo preveri, če Skype na N97 deluje, v bistvu me zanima, če se lahko pogovarjaš, torej da deluje zvok, ali lahko le tipkaš?

Hvala.