Skype, kako se znebiti sporočila

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.746
113
EU
Skipe je dolpotegnil novo posodobitev in jo skuša namestiti. Verzija Skypeja je 6.16.59.105.
Sporočilo je takšno..
4x6-SnipIm.jpg

V services.msc sem disejblal obe skypejevi mapi ki se nanašajo na posodobitev.
Izbrisal downloadan Skype. exe. Po spodnjem navodilu sem spremenil mape..

3gj-Disabl.jpg

Vendar okno še vedno gnjavo o posodobitvi. Imate še kakšno idejo.
13.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.746
113
EU
Programov ki delajo dobro in neproblematično ne posodabljam. Zakaj..
Pred kratkim sem hotel posodobiti Fremake Video downloader. Startaš instalacijo in..
ali želite namestini naš browser kot privzeti..
ali želite da Fremake pošilja vaše anonimne podatke za...
ali želite prijavo v našo skupnost za podporo..
ali želite.....in potem sem vse skupaj preklical, in prenehal z instalacijo
bonk.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Eno takšno čudno vprašanje ... ja zakaj pa ga preprosto ne bi raje posodobil?

Ker na eni mašini uporabljam Skype Portable, zato avtomatska posodobitev vedno pade, ko hoče šariti po registru. Zato tole okno ob štartu samo najeda in nima popolnoma nobene uporabne vrednosti.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Programov ki delajo dobro in neproblematično ne posodabljam. Zakaj..
Pred kratkim sem hotel posodobiti Fremake Video downloader. Startaš instalacijo in..
ali želite namestini naš browser kot privzeti..
ali želite da Fremake pošilja vaše anonimne podatke za...
ali želite prijavo v našo skupnost za podporo..
ali želite.....in potem sem vse skupaj preklical, in prenehal z instalacijo
bonk.gif

Stvar je enostavna. Na vsa ta vprašanje odgovoriš z ne, pa je. Nekateri pa morda vse to želijo.
smile-1.gif

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Stvar je enostavna. Na vsa ta vprašanje odgovoriš z ne, pa je. Nekateri pa morda vse to želijo.
smile-1.gif

Ali pa za tiste, ki vidijo samo ''Next''. Potem se pa čudijo kaj vse imajo naloženo v brskalniku.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.474
449
83
Če me spomin ne vara sem tudi sam izklopil posodabljanje po omenjenem postopku. Pred kratkim sem naredil ročni update, zaradi čudnega obnašanja Skypea in ugotovil, da je bila predhodno nameščena različica stara leto in pol. Se pravi zgornji recept deluje, če mi leto in pol ni težil s posodabljanjem. In mi tudi sedaj ne.

Kar mi pade na pamet je, da si kakšno malenkost pozabil.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Tudi to je res. Samo uporabnik @Gonzo pravi, da je videl vsa ta vprašanja in se zaradi njih ustrašil inštalacije.
cool-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.746
113
EU
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Tudi to je res. Samo uporabnik @Gonzo pravi, da je videl vsa ta vprašanja in se zaradi njih ustrašil inštalacije.
cool-1.gif
Nisem se ustrašil instalacije. Imaš minimalno instalacijo in Full. Sem izbral minimalno, ker vem kaj ti podturijo pod Full. Sem izbral minimalno in kliknil na "custom", potem ti pokaže vso kramo, ki jo moraš disejblati, drugače ti vse naloži. Ker sem kljub temu dvomil v poštenost instalacije, sem vse skupaj preklical
grims-1.gif

Skipe ima moja žena na prenosniku in nimam rad da bi po instalaciji vpraševala "zakaj sedaj zvok ne dela, Kaj se to odpira nekakšen program..ki je sedaj tisti gumb...." in podobno.
evil.gif

Malo bom še guglal možnosti izklopa okenca.