Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Kolega pravi da je, oz. bo kupil od sodišča po nekih hudih vezah 2008 320d za 5k€. Naj bi bilo zarubljeno vozilo s strani sodišč z vsemi papirji. Je to možno? pomoje ga hoče nekdo hudo vložit, ali pa on mene
In kam boš ti prišel če neveš kje sploh je ta dražba in kdaj poteka??Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
In kaj če eden z alterja tja pride in zacne dvigovat ceno? kaj je pol dogovorjeno? Nekaj je da ostalim na drzbi nekaj stisnes pa ne dvigajo cene, nekaj pa je nabijanje. In to d aje nekaj kar pavsalno dogovorjeno je nabijanje. Ampak verjetno si mislil da se pol tisti na drazbi dogovorijo.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kaj sem pa jaz rekel? Torej nagradno vprašanje: Katera dražba more biti to da je že cena 5000€? 10. dražba? LOL. Če se avtomobil ne proda po določeni dražbi gre vse zopet znova... BMW 320D 2008 pa je vreden koliko? (ne da se mi gledat na avto. net.). 25-30k €?
LP
Odvisno od opreme in kilometrov. Če ima količkaj spodobno opremo in je 320d limuzina, je vreden kakšnih 30.000 EUR. Seveda nepoškodovan, nekaramboliran itd. Če pa gr eza avto z comfort opremo, xsenonkami, navigacijo in podobnimi goodieji pa še kakšnega jurja več.
PS:. Pri nepremičninah je enak postopek... Prvo gre po tržni vrednosti, druga dražba je polovička itd..