Škoda Octavia 3 limo

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Zdravo!

Samo info, kaj se vse nahaja pod plastiko pri vetrobranskem steklu, tam pri brisalcih?

slika je simbolična:

Lp, Plexix

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
To te pa zanima ker..?

(Vem ne...zna bit filter kabine, ter priključki za polnit klimo..?če ne najdeš akkuja...je mogoč tudi tam spodaj, pa tudi servo ojačevalec bi znal bit spodaj).

Sicer pa...potegni stran gumo ter pokukaj...kakih gremlinov menda da ni noter
evil.gif
...če pa veverica hodi noter spat boš pa po lešnikih videl.

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Opazil, da plastike ne ležijo dobro pri steklu, pa mi je serviser rekel, da pa oni tam niso nič delali (redni servis na 15kkm). Dejansko jih lahko kar dvignem.

Zanima me samo ali je lahko kaj narobe, kakšno zatekanje vode, ......

Trenutno sem na dopustu, tako da samo preverjam, kaj me lahko čaka.

Accu je spredaj desno gledano v motorni prostor (nekaj sem tudi sam "majstra", nikdar pa se nisem spuščal v podrobnosti. Vem, da je pri prejšnji O2 tudi bil filter tam spodaj noter, nisem bil prepričan da je enako.

Kaj priključki za filanje klime so tudi tam?

Lp, Plexix

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Ti kar uzivaj na dopustu...nobene panike. Ko boš prišel domov boš odstranil gumo (samo potegneš stran pa odstopi) ki drži skupaj to plastiko in pleh (na motornem delu)...potegnil plastiko stran (pokukal noter) ter nato lepo nazaj vstavil plastiko ter porinil gor gumo.

So pa u noter speljani odtoki za vodo ker od prednje šipe se praktično vse tu noter steka.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Pa ne dotikaj se prevec stekla, ker ta hudic se ne razbije ce s kladivom tolces po njem, ce pa grdo pogledas tam pod plastiko pa dobis razpoko....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Sicer pa skoraj zagotovo mikrofilter, skarje za brisalce, mogoce servoojacevalec zavor..... Ventili za klimo dvomim da so tam spodaj....

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Hvala vsem.

Kolikor sem gledal sedaj ni nič takšnega, moram pri dnevni svetlobi to pogledat bolje.

Ventili za klimo so spredaj, spodaj pa nisem nič takšnega videl na tej strani (kolikor sem videl pri cestni svetilki
smile-1.gif
)

Lp, Plexix

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Zdravo!

Uredil zadevo sam, spodaj noter je videti nek pokrov, kaj je spodaj se ne vidi, če pa pogledam bolj desno (še gledaš v motorni prostor), pa se vidi še neka bela goba in potem mehanizem za brisalce.

Drugega nisem opazil.

Plastika pa je bila slabo stisnjena k vetrobranskemu steklu.

Hvala vsem.

Lp,