Škoda - dober servis LJ in okolica

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
S katerimi pooblaščenimi servisi za Škodo v LJ in okolici imate dobre izkušnje
confused-1.gif
Kakšna priporočila?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Porsche Verovškova - slabo. Drago, neodzivno in s preslabim znanjem (morda sem naletel na slabega mehanika - tehnično sicer verjamem da so ok).

Špan - ugodno (za pooblaščenca), včasih je težko dobiti termin (da te za navaden servis naročijo čez 10 dni mi ni ravno normalno), težko je tudi dobiti človeka na telefon. Kvaliteta dosedaj ok.

Škerjanec Domžale - družinska zadeva, bolj osebni odnos, cenovno podobno kot Špan, tehnično ok, v bistvu brez pripomb.

Razen Verovškove (kjer so pač "glavni" in se temu primerno visoko obnašajo) je po mojih izkušnjah dokaj izenačeno. Tehnično so dovolj dobro podkovani, cenovno morajo biti tudi tam nekje, tako da odločajo detalji: odnos, fleksibilnost, konec koncev tudi razdalja do tam...

Če bi mi bilo malo bližje, bi jaz vozil kar k Škerjancu, tako pa pač k Španu.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Hvala za informacije. Škerjanec mi je sicer najbližje, tudi na forumih sem zasledil da so dobri (sicer nekaj let stare teme. V partih letih se pa lahko marsikaj spremeni), ampak sem po nekaj njihovih odgovorih na določene težave postal precej skeptičen o njihovi strokovnosti. Lahko je pa samo oseba v sprejemnici takšna, pa so mehaniki dobri.

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Jaz lahko govorim za izkušnje ko sem avto kupoval in potem servisiral. Med nakupom so bili daleč najbolj "pomembni" in tudi najdražji v Lj. Sledili so v Kranju, kjer so bili tudi v znanju precej zadaj. Škerjanec je bil ok in najcenejši, zato sem avto kupil tam. Žal pa moram reči, da nisem bil zadovoljen s servisom. Družinski odnos pomeni, da radi veliko govorijo, narejeno pa ni tisto kar si se zmenil ali za vsako stvar čakaš predolgo. Nikoli nimajo časa za karkoli, tudi ko si bil zmenjen, da prideš ob neki uri si čakal in čakal.

Dejstvo je, da so bili meni predaleč (45 minut v eno smer) in ker so imeli delovnik tak, da bi moral za vsak poseg ali servis vzeti dopust, ko tudi niso bili več ravno poceni in so zaračunovali stvari, ki jih prej niso, sem se odločil menjat za lokalca kjer sem res na vrsti ko mi rečejo in ne čakam kot budala za vsako stvar, zraven pa gledam "družinske" kolege, ki hodijo notri in so urejeni pred mano, ker se poznajo.

mevden

Pripravnik
17. dec 2014
136
18
18
Tudi meni škerjanec več ne potegne. Smo tam menjali gume, stare so bile 2 meseca, tam smo jih tudi pustili v hrambo. Ko je bil spet čas menjave je žena šla tja in ko pride domov grem preveriti in vidim eno gumo našo prejšnjo, ostale 3 pa zlizane skoraj do konca. Wtf? Ker bedak to ni opazil pri montaži? Poslal nazaj avto, ostalih gum niso našli in so kupili še 3 nove na njihov račun. Je pa res ta se tam že tikajo in odnos ni več profesionalen. Tudi klimo so že 2x popravljali, nazadnje menjali hladilnik in še vedno pušča. Tako da...nisem tok zadovoln.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
Tudi jaz sem dolgo servisiral pri Škerjancu, bil precej dolgo zadovoljen, zadnja leta je začelo pa malo škripati. Dokler je redni servis, gre brez težav. Kaj bolj konkretnega - isto stvar se popravlja večkrat (metoda poskusov in napak), kar je drago po časovni in finančni plati. Dogovoriš se za nadomestno vozilo, ko pripelješ svojega, nadomestnega ni, potem najdejo neko staro podrtijo (s polnim prtljažnikom drv recimo), da se vsaj približno lahko pelješ, čeprav gorijo opozorilne lučke za motor. V snegu sem dobil nadomestno vozilo na letnih gumah z verigami, ki niso bile pravih dimenzij. V zadnjem poskusu sem njihovo diagnozo in predračun preveril drugje in zadeva ni pila vode. Res pa so prijazni, temu ne morem oporekati.
Šanso sem dal Avtomerkurju na Samovi in sem zaenkrat zelo zadovoljen, pa še veliko bližje mi je od Domžal.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Kako je pa s tisto avtomerkur garancijo 8 let na motor/menjalnik....