Lahko, piše na rubežu kam in kako - del na Komunalo, del za stroške sodišča.Oseba je dobila sklep o izvršbi Z RUBEŽEM PLAČE in z RUBEŽEM DENARNIH SREDSTEV PRI ORGAIZACIJAH ZA PLAČILNI PROMET.
Ta oseba ne prejema plače, na TRR ima 50€, dolg pa pri komunalnem podjetju znaša 170€
Ali lahko tej osebi dolg poravnam jaz in kako?
V tem primeru prištej še (nemale) stroške Banke za rubež.Najhitrej če potreben znesek položiš na racun.
Saj obvestiš sodišče, da ustavi izvržbo. Ni to tak na hojladri.Če položim na račun upnika? Ne bodo avtomatsko trgali še iz dolžnikovega TRR
Kakšnega upnika. Dolžnika.Če položim na račun upnika? Ne bodo avtomatsko trgali še iz dolžnikovega TRR
Ti več kot očitno še nisi videl ne sklepa ne predloga za izvršbo. Ne zavajaj več, ker nimaš pojma o izvršilnem postopku.
Ko se enkrat v izvršbi sodni mlini obrnejo, je to težko ustavit. Vse vatle ima v roki sodišče. Kolikor vem, ko je tako daleč, ne upnik ne banka ne moreta prekiniti izvršbe. Mora bit sodni nalog.
Očitno imaš ti težave z razumevanjem tega kar sem zgoraj pisal - dokler sklep o izvršbi ni pravnomočen lahko poplačaš dolg kot je navedeno v prvi vrsti sklepa, ki sem ga pripel, ko je sklep pravnomočen, pa gre v izvršilni postopek.Zdaj pa si še enkrat preberi nebuloze, ki si jih kot nasvete pisal v prejšnjih postih. Glede na tvoje zgornje nasvete, si očitno nepismen.
Če rabiš kak nasvet glede vodenja izvršilnega postopka pa se le javi pri kakem strokovnjaku.
Taki samozavestni nasveti, so lahko kvečjemu v škodo dolžniku kot pa pomoč.