Skladi Infond

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Glede na premoženjske evidence Dursa imam v lasti za drobiž naložb v skladih Infond Global in Infond Dynamic. Vse to še iz časov privatizacije, stvari se nisem dotikal, poleg tega sem bil prepričan, da je "moj" Infond-nekaj-karkoliže itak propadel. Ker od njih že dolgo ne dobivam več obvestil, poleg tega teh vrednostnih papirjev na izpisku iz KDD ni. Edina postavka na izpisku so ničvredne delnice podjetja Alpinum Bled (Bohinj?), takisto iz časov privatizacije.

Ali KDD tega ne beleži? Če ne, se moram obrnit na upravljalca sklada, da ugotovimo pravo stanje? Ali pa ima Durs napačne podatke?

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Ali KDD tega ne beleži? Če ne, se moram obrnit na upravljalca sklada, da ugotovimo pravo stanje? Ali pa ima Durs napačne podatke?

Ne,KDD ne beleži tvojega stanja v skladih,ampak samo v delnicah! Durs pa beleži vse!
evil.gif

Stvar je preprosta,obrni se na Infond sklade in boš takoj dobil informacijo o stanju.

Ping

Pripravnik
10. jul 2014
99
3
8
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

Infond skladi so sedaj pod NKBM. Če imaš digitalno potrdilo (npr. SiGen) greš lahko enostavno na https://skladi.infond.si/ in preveriš stanje (in tudi zahtevaš izplačilo, ...).

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
zmaga.gif

Odlično, sem se registriral in očitno moram počakat, da osvežijo stanje na mojem računu. Takole namreč pravijo
Citat:
Pregled obstoječega stanja in opravljenih transakcij na vaših vzajemnih skladih bo prikazan s časovnim zamikom.

Hvala obema!

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Jaz se pa poskušam registrirati pa mi napiše, da manjkajo podatki o državi rojstva in državljanstvo. Hecno je, da te izbire sploh ni v aplikaciji.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Saj na Infond skladih ne grizejo,če jih pokličeš po telefonu za informacije
grims-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Res je, aplikacijo je pisal oz. testiral šalabajzer.

Za državljanstvo moraš izbrati *drugo*. Takrat se forma razširi še z dvema dodatnima poljema, za državljanstvo in državo rojstva.

bonk.gif