Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Evo, sem nazaj iz šopinga. Izbira v Mass-u je bolj žalostna. V Humanic-u sicer ni dosti boljše je bil pa vseeno fultrefer. Dobil sem namreč enega od modelov, ki je bil v ožjem izboru (pa mimogrede še par parov druge robe
).
Hvala vsem za namige. Sem bil že prepričan, da bom moral spet preko neta naročati.
Kul. Kje si pa bil v Mass-u? Jaz sem lani v centru na Čopovi našel en cel predel stene Skechers... torej 3 ali 4 kolone od vrha do dna... Kar je za Ljubljano kar ok
Sicer sem pa od zadnjih 10 parov obutve 6 kupil preko neta.
Bil sem v BTC-ju, ker mi je bilo najbližje. Bom šel ob priliki pogledat še na Čopovo. Vprašal sem pravzaprav zato, ker sem nazadnje obdelal kup trgovin po celi Ljubljani in ugotovil, da je ponudba porazna. Potem sem kupil preko neta ampak nisem bil popolnoma zadovoljen z modelom. Jebat ga, sem izbirčen in moram take zadeve videti v živo.
Jaz v Sloveniji nisem našel neke izbire. Sedaj že kar nekaj let kupujem njihove izdelke preko www.amazon.de in sem zadovoljen. Sploh ko imajo kako akcijo dobim kaki model za pol cene v Sloveniji. Pa še poštnina me stane 1 EUR če pošljem pošto ležeče na Avstrijsko pošto.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.