Skechers

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Tole bo najbrž težka pa vseeno - ali mogoče kdo ve kje (če sploh) v Ljubljani imajo v ponudbi obutev Skechers?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.355
5.653
113
Pa v Massu sploh še dobro robo prodajajo?

Vse kar sem od njih kupu v 2h letih se je razpadlo po cca 2h mescih...zdej bom vsakič shranu račun če bom tam kaj kupu

Znamke iste kot pred leti ( takrat ok roba)....kvaliteta pa obupna

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
ksz

Evo, sem nazaj iz šopinga. Izbira v Mass-u je bolj žalostna. V Humanic-u sicer ni dosti boljše je bil pa vseeno fultrefer. Dobil sem namreč enega od modelov, ki je bil v ožjem izboru (pa mimogrede še par parov druge robe
grin1.gif
).

Hvala vsem za namige. Sem bil že prepričan, da bom moral spet preko neta naročati.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Kul. Kje si pa bil v Mass-u? Jaz sem lani v centru na Čopovi našel en cel predel stene Skechers... torej 3 ali 4 kolone od vrha do dna... Kar je za Ljubljano kar ok
smile-1.gif

Sicer sem pa od zadnjih 10 parov obutve 6 kupil preko neta.

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Bil sem v BTC-ju, ker mi je bilo najbližje. Bom šel ob priliki pogledat še na Čopovo. Vprašal sem pravzaprav zato, ker sem nazadnje obdelal kup trgovin po celi Ljubljani in ugotovil, da je ponudba porazna. Potem sem kupil preko neta ampak nisem bil popolnoma zadovoljen z modelom. Jebat ga, sem izbirčen in moram take zadeve videti v živo.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.400
1.405
113
Jaz v Sloveniji nisem našel neke izbire. Sedaj že kar nekaj let kupujem njihove izdelke preko www.amazon.de in sem zadovoljen. Sploh ko imajo kako akcijo dobim kaki model za pol cene v Sloveniji. Pa še poštnina me stane 1 EUR če pošljem pošto ležeče na Avstrijsko pošto.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Clueless pravi:
ksz

Evo, sem nazaj iz šopinga. Izbira v Mass-u je bolj žalostna.

Kateri Mass? Jaz sem zadnjič v Cityparku opazil, da imajo celo steno Skechers obutve, tako od oka kakšnih 50+ modelov...