skb.net

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Zdravo!

Ker razmišljam o prestopu me zanima kako izgleda skb.net?

Mogoče kakšna pdf navodila.

Hvala!

lp

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Skb net, uporabljam že nekaj let.

Za dostop do računa, imaš kartico ki ti vsakokrat generira novo geslo za vstop.

Provizija za plačilo položnic je 0,33€ trenutno.

Sem zadovoljen uporabnik
zmaga.gif

Navodila: Skb NET

Sodobne bančne poti

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Poznam staro banko oziroma ui in funkc.

Kako je z novim ui pri skb ki so ga baje prenovili.

Lp

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Skb net je kar v redu, eno boljših elektronskih bančništev v Sloveniji. Dela hitro in brez problemov tudi okrog 15. ko pri drugih bankah šteka. Meni je recimo všeč, da vidim promet od leta 2003 naprej.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Kako ste lahko zadovoljni s spletno banko kjer plačujete provizijo za položnice?
smile-1.gif

Ali pa za dvig na drugih bankomatih razen matične SKB?

confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Novi UI ima deblino vhodno stran, ki privzame, da imas zelo ogromno resolucijo ekrana, sicer moras scrollati desno in navzdol (?!) da prides do okvircka za stevilko tokena in random kodo, kar je slabse kot prej (ko je bilo potrebno samo scrollati v desno ?!), vse ostalo je pa prakticno isto kakor prej, nobenih sprememb na slabse in seveda nic na boljse, ker je bilo ze prej kar dobro narejeno.

Ce bi se tisti "strokovnjak", ki je zadolzen za obliko strani, pogruntal, da nimajo vsi enake locljivosti ekrana kakor on, in bi premaknil oba okvircka za login nekam levo (in po moznosti nazaj navzgor), da bi bila na default strani od www.skb.net brez scrollanja, bi bilo pa sploh normalno narejeno. tako ti vsaj dajo vedeti, da imajo zares zaposlene ene retardirane sincke od kdovekaterih direktorjev, ki morajo nekako upraviciti svojo postavko na placilni listi ... torej s "strokovnim" (= nefunkcionalnim) oblikovanjem. Na sreco teh imbecilov dlje od uvodne strani ne pustijo, ostalo dela normalno.

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
310
7
18
In zakaj ravno SKB?
Niso (več) ne poceni, ne prilagodljivi in ne izstopajo pozitivno niti po enem kriteriju.
Za kredite so nemogoči. Edino kakšna poslovalnica je dlje odprta, če to potrebuješ.

Tudi jaz sem (že nekaj časa) njihov komitent, pa razmišljam o zamenjavi. Nič posebej
me ne moti, ampak ravno v trenutkih, ko jih zaradi česa specialno potrebuješ, greš raje
k drugim.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Jaz sem na eni drugi banki, zastonj elektronsko bančništvo, zastonj dvigi na vseh bankomatih, položnice plačujem brez provizije...mislim, da nekje za 4€ nadomestila na mesec...pa še prijazni so v poslovalnici do mene, kot se spodobi...

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Jaz sem na eni drugi banki, zastonj elektronsko bančništvo, zastonj dvigi na vseh bankomatih, položnice plačujem brez provizije...mislim, da nekje za 4€ nadomestila na mesec...pa še prijazni so v poslovalnici do mene, kot se spodobi...

Tudi jaz sem tam - Sparkasse. Vendar pa se pri kreditih slabo obračajo. Prav tako pogoji niso ne vem kaj čeprav sem njihov komitent. Grem malo naokrog pa da vidmo.

lp

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
To je moja kombinacija - Abanka & SKB - pri obeh sem zelo zadovoljen in to dolga leta. Vedno se je dalo zmeniti za boljšo obrestno mero, stroških ipd. kot je "uradna" tako pri kreditu kot pri depozitu. Dosti je odvisno od osebja poslovalnice.

Sam uporabniški vmesnik skb.net-a verjetno ne boš videl drugače, kot da imaš dostop. Meni osebno je všečen, razumljiv in predvsem pregleden. Prav tako preko njega opravim skoraj vse storitve, tako da me osebno na banki vidijo v zadnjih letih max. 1x letno.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kaj konkretno bi rad videl ? Nimam volje slikati kup strani in jih lepiti nekam zato, da jih bos nahitro preskocil, a ce te zanima kaj konkretnega, bom kaksno sliko spravil skupaj.

Sicer res ne razumem kaj ti bodo slike - narejeno je tako, kot taka zadeva mora biti (razen prijavne strani, katero lahko vidis tudi sam). Imas pregled racunov, imas pregled prometa na teh racunih, imas pregled cakalne vrste, imas placevanje poloznic (ki si lahko zapomni kaksne poloznice in tako drugic ne vpisujes vsega kot butl) in imas se nekaj drugih stvari, katerih ne uporabljam (depoziti itd.).

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
To če si njihov komitent banke ne jebejo pet posto, razen če obračaš malo večje vsote pri njih.....

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Accord, kako se pri SKB zmeniš za boljšo o.m.? Varianta osebni bančnik ali kaj drugega? thx

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Citat:
Uporabnik Muzo pravi:
Accord, kako se pri SKB zmeniš za boljšo o.m.? Varianta osebni bančnik ali kaj drugega? thx

Kot sem omenil, dosti je odvisno od osebja poslovalnice in koliko jim stranka pomeni oz. se je za njo vredno potruditi. Pa tudi jaz sem vedno dal svojemu osebnemu bančniku nekaj časa, ponavadi en dan, da premisli zadevo (beri - se posvetuje z vodjo poslovalnice in ta pokliče na centralo v Lj, da mu šef odobri t.i. "odstopanje od poslovne politike"). Še vedno so mi nekaj uredili - v mejah normale seveda - tako da sem bil zadovoljen.

Sicer pa, konkurenca dela svoje!

lp

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Muzo pravi:

za kredit prineseš tri ponudbe od drugih bank, imaš dobre prilive na TRR, pa se zna zgodi, da kaj dosežeš.