Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
kolega me nagovarja za včlanitev v site talk,vložil bi 500 eurov,kaj mislite o tem tisti,ki že imate to zadevo ali ste kaj sliđali o njej
lp
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
kolega me nagovarja za včlanitev v site talk,vložil bi 500 eurov,kaj mislite o tem tisti,ki že imate to zadevo ali ste kaj sliđali o njej
lp
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Tale stavek iz Financ pove vse o tem, kakšne vlagatelje išče Site talk:
Tudi Tone, ki je mimogrede v zadnjih dveh letih izgubil denar v kar 25 naložbenih programih, kot sta bila recimo Finanzas Forex ali Mat Projekt, je prepričan, da Unaico ni piramida, češ da zato, ker vodilni javno nastopajo na konvencijah.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Tale stavek iz Financ pove vse o tem, kakšne vlagatelje išče Site talk:
Tudi Tone, ki je mimogrede v zadnjih dveh letih izgubil denar v kar 25 naložbenih programih, kot sta bila recimo Finanzas Forex ali Mat Projekt, je prepričan, da Unaico ni piramida, češ da zato, ker vodilni javno nastopajo na konvencijah.
Se ti da prilepiti še link?
Ker tole je pa naravnost za Darwinove nagrade: 25-krat so ga nategnili na isto fino, pa 26-tič še vedno zagovarja sistem. Neverjetno.
Če imaš take kolege, potem sovražnikov ne rabiš. Ti kar lepo vloži, pa ne 500€, ampak rajši kar jurja, al pa 2, se lepše sliši. Pa obilo užikov ob piramidiranju s sajt tokom...Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
lp