SITE TALK

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
kolega me nagovarja za včlanitev v site talk,vložil bi 500 eurov,kaj mislite o tem tisti,ki že imate to zadevo ali ste kaj sliđali o njej

lp

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Illegal-Pyramid-Scheme.jpg

uf-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
kolega me nagovarja za včlanitev v site talk,vložil bi 500 eurov,kaj mislite o tem tisti,ki že imate to zadevo ali ste kaj sliđali o njej

lp

Ta kolega ti ni kolega.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.084
1.038
113
Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:

lp

Ne poslušaj teh zavistnežev, sam sem vložil not jurja, pa sem dobil že 4 nazaj... in zgleda, da bo stvar še bolj zlaufala, ker smo pri nas komaj na začetku.
bemomilomater :)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Itak da zadeva laufa in si zaslužil, dokler imaš na lagerju prijatle kateri ti prinesejo šušak in dokler imajo ti prijatli svoje prijatle ki jih not potegnejo pač stvar laufa. Ampak nekaj si zapomni, dnar hitro zapraviš, kolege tudi hitro izgubiš pa si brez denarja pa brez prijatlov. Dobra zadeva.

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Jupol
smile-1.gif

Klasična piramida, ponekod se prodajajo knjige, tu pa kaj drugega...vse so pa izpeljanke iz Catch the Cash variante...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Sj bo dobr laufal, dokler bodo naivneži, ki bodo denar notri nosili, ampak enkrat tudi teh zmanjka... pol pa ni več pritoka denarja, podgane zbežijo iz ladje, raja pa tista, ki potegne kratko...

Kukr je bilo že mnogokrati rečeno: Kaj ti bodo sovražniki, če maš take kolege...

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
hvala vsem za odgovore,baje vsi upajo,da se bodo pol delnice visoko kotirale na dražbi in da bodo lepo zaslužili s tem,kolegu se je res podvojil znesek na računu,samo ko sem ga vprasal če lahko to ven dvigne in si vrne vsaj teh 500 eurov je rekel in nekaj mutil,da bo počakal da bodo delnice kotirale na borzi,en tip je baje vložil 4x po 2000 e in ima sedaj na računu že 70.000 e,sam če bi vsem tako raslo pol bi verjetno res zamnjkalo denarja ko bi prišlo do izplačil ali pa tudi ne,kaj jaz vem

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.404
1.416
113
He he dobra. Bi moral še jaz probat z eno tako napizdjot varianto.
Mislim tvoj kolega je vložil denar v virtualne delnice in sedaj ko mu nekdo na vritualnem računu kaže koliko so vredne misli, da bo obogatel. A je morda pomislil, da tem virtualnim delnicam nekdo sam dviguje ceno zaradi privabljanja njemu podobnih naivnežev v piramido?
Kdaj boste oz. bodo ljudje končno pomislili, da če je nekaj preveč lepo, da bi bilo res, potem to tudi ni res?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Meni so za te 'delnice' ki to sploh niso, že pred dvemi leti govorili kako je zdaj zadnji trenutek, da še lahko vložiš, da potem ne bo mogoče itd itd. Pa kako bo site talk večji od facebooka, ebaya in amazona skupaj... krneki.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Tocneje gre za opcije - notranje delnice podjetja. Problem je, da kot si napisal nihce ne ve na podlagi cesa dolocajo vrednost teh opcij.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.701
6.472
113
Tale stavek iz Financ pove vse o tem, kakšne vlagatelje išče Site talk:

Tudi Tone, ki je mimogrede v zadnjih dveh letih izgubil denar v kar 25 naložbenih programih, kot sta bila recimo Finanzas Forex ali Mat Projekt, je prepričan, da Unaico ni piramida, češ da zato, ker vodilni javno nastopajo na konvencijah.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.404
1.416
113
Takemu folku bi vsak mesec vzel plačo ko jo dobi vstran in bi mu potem dajal samo žepnino ko bi si moral kaj kupit. Mater ni čudno, da imamo toliko raznih denarnih piramid če je folk naravnost neumen.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Tudi Tone, ki je mimogrede v zadnjih dveh letih izgubil denar v kar 25 naložbenih programih, kot sta bila recimo Finanzas Forex ali Mat Projekt, je prepričan, da Unaico ni piramida, češ da zato, ker vodilni javno nastopajo na konvencijah.

Se ti da prilepiti še link?

Ker tole je pa naravnost za Darwinove nagrade: 25-krat so ga nategnili na isto fino, pa 26-tič še vedno zagovarja sistem. Neverjetno.
grin1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Se ti da prilepiti še link?

Ker tole je pa naravnost za Darwinove nagrade: 25-krat so ga nategnili na isto fino, pa 26-tič še vedno zagovarja sistem. Neverjetno.
grin1.gif

Sj je že v petem postu priliman, no pa še enkrat:

http://www.finance.si/316132/Razkrivamo-Skrivnosti-Unaicovih-bajnih-zaslu%BEkov

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
ksz... Te delnice so vredne nekje toliko kot tiste na simulatorjih trgovanja (nič).

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:

lp
Če imaš take kolege, potem sovražnikov ne rabiš. Ti kar lepo vloži, pa ne 500€, ampak rajši kar jurja, al pa 2, se lepše sliši. Pa obilo užikov ob piramidiranju s sajt tokom...

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Rajš za teh 500 evrov kupi zlata nekaj boš vsaj to mel in če boš kdaj rabu spet 500 eur boš lahko vedno ven potegnil. There is no such thing as easy money, it doesnt exist sorry.