Spoštovani Mr. No.,
V imenu podjetja Lunos vas vabimo, da se oglasite pri nas na Robbovi ulici 2 v Ljubljani in si tako lahko ogledate, kako sistem Lunos e2 deluje in se bolj podrobno seznanite s sistemom Lunos. (Vsak delovnik med 8. in 16. uro vas pričakujemo).
Imate težave z vlago ali plesnijo v stanovanju/hiši? Vas moti onesnažen zrak, hrup iz okolja, prepih? Ste občutljivi na cvetni prah, vas mučijo alergije? Si želite zagotoviti primerno, racionalno in energetsko varčno zračenje bivalnih prostorov? Potem je sistem Lunos e2 pravi naslov za vas. Več:
www.lunos.si
Namesto, da vas prepričujemo mi, da je sistem Lunos učinkovita, varčna, enostavna ter cenovno dostopna izvedba energetsko varčnega prezračevanja, vas bodo mogoče bolj prepričali naši kupci. Spodaj si preberite nekaj izjav, ki jih vsak dan dobivamo od naših zadovoljnih kupcev in so nam v veselje, motivacijo in ponos:
»Minilo je že 14 dni, odkar imamo vgrajen nov prezračevalni sistem. Zelo smo zadovoljni. Vlaga, ki se je nabirala na steklih oken, je izginila. Tudi znakov plesni po odstranitvi, ni več. Malo je hladneje v sobah, če je zunaj zelo mrzlo. Tudi monter je bil zelo prijazen in pozoren, ko je vgrajeval sistem.«
»Z vgrajemim LUNOSom sem zelo zadovoljen. Celo zimo sva z ženo imela želeno temperaturo v spalnici. Nedvomno je bil prihranek toplotne energije precejšen.«
»Pred kratkim sem dobil nakazano subvencijo Eko sklada v višini 25% celotne investicije - za vaše uspešno posredovanje oz. naknadni pogovor s pristojnimi iz Eko sklada se vam torej iskreno zahvaljujem! Uspešno delo tudi v prihodnje.«
»Montaža je bila profesionalno in predvsem čisto opravljena v petek, 16.11.2012. Fanta obvladata, tako, da jima lahko daste kakšen dodatek k plačilu storitve. Naše ugotovitve so:
-temperatura v dnevnem prostoru je padla za ca. 0,5 stopinje
-vlaga je ostala na isti ravni, okrog 33 %
-zrak je bolj svež (kar je najpomembneje)
-hrup ventilatorjev je skoraj nezaznaven oziroma ni moteč«
»Lansko leto oktobra sem pri vas kupil sistem prezračevanja, ki svojo nalogo opravlja brezhibno. Sedaj bi rad enako v svojih poslovnih prostorih-fizioterapiji. V prilogi vam pošiljam tloris prostorov. Za dodatne informacije sem vam na voljo na telefonski številki (ki vam jo lahko posredujem, če bi želeli govoriti s stranko).«
Prezračevalni sistem Lunos pa je bil v Nemčiji nagrajen tudi z industrijsko nagrado »Best of 2012« ter nagrado za energetsko učinkovitost »Best product of the year 2012« v kategoriji funkcionalnost in ekologija.
V kolikor imate kakšno vprašanje nas vedno lahko pokličete na +386 /0/51 319 146 in vas bomo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.
Lepo vas pozdravljamo, Andreja Gros, Marketing, Lunos d.o.o.