Vsi smo videli posnetke na stotine pobitih civilistov prejsnji teden v Siriji in se zgrazali. Grdi Asad. Saj clovek je manijak, tu ni dileme, ampak nor pa pomoje ni. Ni neko nakljucje da se odloci mimogrede za pomor civilistov ko ima UN inspektorje v drzavi? Malo me spominja na granatiranje trznice v Sarajevu s strani bosnjakov, da so pritegnili mednarodno pozornost in forsirali posredovanje zahoda.
Tu se mi zdi enako, ali pa v kooperaciji z zahodom. V Afganistanu so bili talibani grde barabe, v Iraku je bil Sadam z svojim orozjem, v Libiji je Gadafi bil poreden, tu pa hocejo manijaka Asada uporabit kot opravicilo da jih zmeljejo, tja naselijo svoje multinacionalke in pokradejo kaj je za pokrast.
Kako mnenje mogoce?
Tu se mi zdi enako, ali pa v kooperaciji z zahodom. V Afganistanu so bili talibani grde barabe, v Iraku je bil Sadam z svojim orozjem, v Libiji je Gadafi bil poreden, tu pa hocejo manijaka Asada uporabit kot opravicilo da jih zmeljejo, tja naselijo svoje multinacionalke in pokradejo kaj je za pokrast.
Kako mnenje mogoce?