SIOL TV na prjatlovo kodo

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Zanima me če ti lahko SIOL kej zamori oziroma če sploh lahko ugotovi če jaz v svoj komunikator vpišem uporabniško ime in kodo od prjatla.
Smo že probal zadevo in deluje pa se zdej sprašujemo če bi nas en par vzel najmanjši paket da nebi tolk plačeval eden, ki pa že ima polnega z vsemi kanali pa bi nam dal njegovo kodo in up. ime. Tipu je načeloma vseeno ker ma že polhn paket in denarja dovolj. Problem je ker nas skrbi da nas nebi SIOL kej pohopsal in ovadil.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Pri starih sagemih je šlo s kodo. Pri novih box-ih pa te kode ni več. Pri slednjih bi moral prijatelj na svoji uporabniški strani registrirati tvoj box.
Pa v obeh primerih bi on dobil račun za razne naročene vsebine in izposojo filmov!

PS- obstaja pa tudi varianta s kakšnim media centrom (npr. xtreamer) ali računalnikom a tu ne moreš dostopati do plačljivih vsebin.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
On misli na Up.ime in Geslo..
wink-1.gif

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Geslo verjetno ni važno, potrebuješ le up. ime, pa ne tisto za internetne storitve.
smile-1.gif

Ampak nisem pa pristaš tega, kar gledaš tudi plačaj.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Seveda je geslo važno pri Sagemu..drgač ne gre tut če maš Up.ime..
wink-1.gif
Up.ime je enako kot za internet.. 100% vem da je tako..

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Ne pa ni res... Up.ime je isto za internet in Sagem samo geslo je drugačno... Vem ker mam storitve naročene pri Siol-u..

Pri meni je tako Up.ime je enako..

Nazadnje urejeno:

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Geslo verjetno ni važno, potrebuješ le up. ime, pa ne tisto za internetne storitve.
smile-1.gif

Eh pa jade, najbolj da vsak mesec nakažeš dobrovoljni prispevek. Še to kar predvajajo, je preveč preplačano. Ne skrbi ne bodo propadli.

Lp.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ne pa ni res... Up.ime je isto za internet in Sagem samo geslo je drugačno... Vem ker mam storitve naročene pri Siol-u..

Pri meni je tako Up.ime je enako..

Ker si si tako izbral pri sami registraciji. Lahko je pa nekaj čisto tretjega.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Citat:
Uporabnik 1980 pravi:
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
smile-1.gif

Eh pa jade, najbolj da vsak mesec nakažeš dobrovoljni prispevek. Še to kar predvajajo, je preveč preplačano. Ne skrbi ne bodo propadli.

Lp.
Saj jim ga...
smile-1.gif

Glej spremljam tudi tv prek compa, ampak več ali manj tisto kar sem naročen. Tako ali tako gledam mogoče 10 programov in trenutno mi zadostuje standard paket, mogoče jeseni spet preklopim na mega, pa čeprav bi (vsaj kakor je sedaj) vse programe spremljal prek PC in imel naročen samo osnovni paket.