SIOL TV - brezžično

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Kater adapter naj nabavim za prenos SIOL TV signala po električnem omrežju v hiši? Nabavil sem že Tenda P200 Powerline Mini adapter, vendar mi ne deluje, ker sprejemna in oddajna enota nista na isti varovalki je prenos prepočasen. Kaj priporočate in da bo delovalo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Powerline adaptorji dandanes ne rabijo biti na isti varovalki, jih pa motijo razdelilci. Vštekaj direktno v vtičnico, če še nisi.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Powerline adaptorji dandanes ne rabijo biti na isti varovalki, jih pa motijo razdelilci. Vštekaj direktno v vtičnico, če še nisi.
Priključil sem direktno v vtičnico, vendar ni delalo. Povezalo se sicer je, delal je radio, TV pa ne. Če sem vključil v istem prostoru ( na isti varovalki) pa je delovalo. Mogoče je samo ta konkretni adapter malo slabši, zato me zanima, če ima kdo izkušnje s kakšnim drugim s katerim bo delovalo.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Sam uporabljam Ruckus in dela BP.
Sem tudi poizkusil preko električnega omrežja in mi ni delovalo.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Saj izgleda, da bom tudi jaz vzel Ruckus, vendar bi raje kaj ki gre preko kabla, na ne bo toliko sevanja, ker ga je že sedaj preveč.
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Saj izgleda, da bom tudi jaz vzel Ruckus, vendar bi raje kaj ki gre preko kabla, na ne bo toliko sevanja, ker ga je že sedaj preveč.
smile-1.gif

Sej seva tudi elektrika
grin1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
V bloku je toliko omrežij in sevanja, da se eno sploh ne pozna....
cool-1.gif