Če te moti le daljinec, potem obstajajo master/slave vtičnice in uporabljaš le daljinec od komunikatorja. Ko izklopiš komunikator se ti bo izključila tudi tv. Le vklopiti boš moral TV ročno (če pa imaš kakšno starejšo TV pa še to ne!). Lahko pa gledaš SIOL TV tudi preko kakšnega HMC ali računalnika.Citat:
Uporabnik vogel pravi:
pa je možno potem vsaj kaj drugega priklopit, da bi se izognil dodatnemu dalincu? (pustimo ob strani zaenkrat univerzalne dalince, s katerim bi načeloma reši problem)?
Nekateri si ne znajo urediti TV na računalniku in zganjajo paniko. Sam imam precej SIOL "železja" in ko ga gledaš nikjer ni možno priključiti kakšne dodatne kartice na kateri bi bil zapisan dekodirni ključ. Če pa bi kodirali programsko bo pa (vsaj po mojem) to bolj kratkega daha.Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Na siolovem forumu je neuradno omenjeno ( nekaj zadnjih postov tule Link ] ), da naj bi se programe kodiralo. Ne me držat za besedo, ker tudi jaz upam, da bo še naprej omogočeno gledanje prek PC-ja. Velikokrat srfam in obenem tudi gledam / poslušam in mi ta način ustreza.
Da si malo izposodim tole temo: torej, enako tudi mene zanima, namreč rad bi se znebil dveh daljincev, hkrati bi rad, da dela televizija tako na računalniku kot tudi na samem tv-ju, potem pa bi rad imel še povezavo računalnika s televizijo (okej, slednja povezava mi je jasna).Citat:
Uporabnik vogel pravi:
hvala vsem za odgovore. Ocitno bo res treba zadevo urediti preko univerzalnega dalinca...
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Tano in Multicast sta sicer nadgradnji VLC.
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Se da ja, samo rabiš playliste od T2.
se razume da na T2 omrežju .....