SIOL selitev pošte - KATASTROFA

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Dragi moji telekomovci

selitev pošte ste izvedli katastrofalno. no, jo še izvajate.

1. vso prejeto pošto ste preselili in v mojem primeru vse označili za neprebrano. klienti so z veseljem prenašal pošto ponovno in ponovno.
2. obvestilo o selitvi je bilo v stilu, krajši izpad. DANES, PO 16 URAH pošiljanje pošte še ne deluje in VAM ni vredno dati obvestila na web, mogoče v web vmesnik pošte. Ne, dajmo raje stranke pustit viset na telefonih, kjer jim študenti povedo veselo novico. Optimizacija dela, KAJ JE TO. Ima se, može se, pač stroški niso pomembni, nezadovoljstvo uporabnika tudi ne.

katastrofalni ste.

pa gre za privat mail. kaj porečejo tisti, ki imajo pri vas službene maile?

bolano.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ja , je res.Nujno moram poslat potrditveni mail, pa sem v riti.
evil.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.182
4.150
113
Sej bo, mogoče bodo v letu 2014 dodali IMAP in v letu 2015 več kot 100MB prostora.

Web vmesnika se pa po novem ne upam niti odpret ker me lahko kap, prej je bilo sicer tako zastarel da sem moral staro mamo poklicat ker se edina spomne kako to uporabljat.

bonk.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.662
2.701
113
še v SLO - ampak komaj
Kake tezave s selitvijo poste?
17758-icon_confused.gif

Pri meni je pred tremi tedni sla selitev cisto tekoce skozi in nimam danes nobenih tezav.

selitevkdrugemuponudniku.press
grims-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Sej bo, mogoče bodo v letu 2014 dodali IMAP in v letu 2015 več kot 100MB prostora.

Web vmesnika se pa po novem ne upam niti odpret ker me lahko kap, prej je bilo sicer tako zastarel da sem moral staro mamo poklicat ker se edina spomne kako to uporabljat.

bonk.gif
no barve so res mal ceske, drgac je pa od zimbre vmesnik top...

Nazadnje urejeno:

nacek

Guru
13. okt 2012
2.966
613
113
Zgleda da bodo presaltali na rocno dostavo in posiljanje preko starega postarja
Zjutraj ti bo prinesel in pobral posto

pa kaj se to grerjo ne mores verjet

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.300
7.071
113
pri taščici
V ljubljani je preveč brezposelnih golobov. Tako bodo znižali stopnjo brezposelnosti v sloveniji.
saj telekom je v večinski državni lasti in lahko rečemo JS

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Zato ker je državno podjetje in državna podjetja so najboljša. Ne moreš tam neke neoliberalne privatnike podpirat, ki gledajo samo na ekstra profit.
Sploh ne vem, zakaj potrebujemo toliko ponudnikov v Sloveniji - en je dovolj.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.068
84
48
Prosim naj mi nekdo pove 1 pameten razlog, da bi sploh imel e-mail pri Siolu. Odpreš e-mail na gmailu, še bolje ga nastaviš na svojo lastno domeno (strošek 16€ na leto), na siol nastavitvah pa forwardiraš vse maile na nov mailbox za tiste, ki imajo še tvoj star kontakt ali hkrati še narediš autoreply da imaš nov mail.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Prosim naj mi nekdo pove 1 pameten razlog, da bi sploh imel e-mail pri Siolu. Odpreš e-mail na gmailu, še bolje ga nastaviš na svojo lastno domeno (strošek 16€ na leto), na siol nastavitvah pa forwardiraš vse maile na nov mailbox za tiste, ki imajo še tvoj star kontakt ali hkrati še narediš autoreply da imaš nov mail.

nisem se še s tem ukvarjal...kak narediš gmail na lastno domeno? domeno svojo že imam...

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.068
84
48
Hmm, zdaj vidim, da je google to ukinil od decembra lani za nove userje.
frown-1.gif

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Nič hudega, pač postaviš na outlook.com svojo domeno in ti ponuja skoraj enako funkcionalnost kot bi imel lastni exchange strežnik, active sync itd...Sploh ne vem zakaj bi do mailov dostopal preko pop3, imap, browserja itd, če pa se lahko sadeva avtomatsko synca na vse tvoje naprave.