siol podražitev

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.592
6.671
113
pri taščici
Siola je lepo potiho podražil dodatke ki jih imamo pri trio paketih.
Je to kje objavil?
Mogoče na kakšnem jumbo plakatu, v kakšni dolgi reklami okoli večernega dnevnika?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.592
6.671
113
pri taščici
Mega, eksplozivni, za ostale ne vem. Do sedaj je bila položnica 50,4 včeraj pride okoli 54.
Če se bunimo pri bankah zaradi nekaj centov, se bom tudi tukaj.
Bi šel drugam, pa je tisto kar je na voljo podoben šmoren najbrž (samo tk baker)

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Mega so podražili ob tem, da so HD kanale not stlačli. Dodali še par SD.
HD paket se je verjetno zelo slabo prodajal oz. so HD z namenom dali v mega shemo, da se HD kanalov ne da gledat ob osnovni shemi...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne bi vedel, ker imam gor še telefonijo in mi znesek zmeraj variira... Mislim pa, da imaš prav, da je sedaj dodatek Mega HD k TopTrio paketu in da je malenkost več...

Sicer pa POP NON STOP prehod v 'brezplačno' shemo ne bo zastonj, kot smo ugotovili
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.011
5.639
113
Tud pri (še cenejši) položnici si dobil poleg reklamo da se bo to zgodilo...

Ampak kolker vem po spominu.......šele čez 3 mesece vmes pa je free obdobje
sprasujem se.gif
Da se odločiš če skenslaš ta HD dodatek?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Tud pri (še cenejši) položnici si dobil poleg reklamo da se bo to zgodilo...

Ampak kolker vem po spominu.......šele čez 3 mesece vmes pa je free obdobje
sprasujem se.gif
Da se odločiš če skenslaš ta HD dodatek?

Če govoriš za paket Mega HD tukaj nimaš kaj skenslat ker starega paketa Mega ni več kot tudi ni več starega paketa HD tak da obstaja samo Mega HD paket in cena velja od 1.4 za 2.5 eur dražje kot je bil stari paket Mega..

In nikjer ni pisalo da bo 3 mesece zastonj...
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.011
5.639
113
smile-1.gif

ja v marcu je blo promocijsko "zastonj".....s 1.4 pa +2.5eur

Nardit ne morš pa nč...

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Lahko menjaš operaterja.
T-2 pa je povsem slučajno naredil praktično enako kot Telekom...

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Pa tudi če bi bil.Nazadnje ko sem primerjal pakete med operaterji so bili vsi tam tam.
Razlika lahko nastane samo ob menjavi operaterja, ko imajo vsi par mesecev cenejše pakete.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Je to kje objavil?
Nič ni bilo "potiho". To imaš na položnicah že nekaj mesecev. To je objavljeno od marca 2013 naprej.

Meni se je TopTrio HD spremenil v TopTrio MegaHD. Namesto 57€ + 5€ za MegaHD dodatek plačam sedaj 57€ za vse skupaj.

Torej se mi je pocenilo!
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ravno večraj sem primerjal siol s t2, ker so nekaj težil po telefonu, če bi radi zamenjal.
Pa če kdo od T2 tole bere; po telefonu smo se zmenli, da pošljete ponudbo, za katero smo se pogovarjal, ne pa reklamni material, kjer morem jst vse na roke sam preračunavat in se jebat s paketi. Pa potem na čist tretjem cajtengu iskat, da hbo celo imate v ponudbi in ga je potrebno doplačat., ker na listu s seznamom kanalov ga ni blo.
Pričakovel sam neko primerjavo s siolom ali vsaj točni izračun, da mi je že na prvi pogled jasno should I stay or should I go.

T2 bi me prišel 1.5€ ceneje od siola (samo naročnine). Prednost T2 je, da bi imel še snemalnik, pa hitrejši net.
Prednost siola pa je m4, družinska vez in pogovori. Ostajamo na siolu, ker se več govori kot snema in surfa.

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Je to kje objavil?
Mogoče na kakšnem jumbo plakatu, v kakšni dolgi reklami okoli večernega dnevnika?

Kakšna podražitev. Obogatili so programsko shemo.
priden.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Mobisux pravi:
priden.gif
Pri meni je bila POCENITEV za 5€ - namesto 62€, sedaj plačujem 57€, kjer v TopTrio MegaHD dobim tako bivšo Mega shemo kot HD programe.

bander

Pripravnik
7. nov 2009
261
0
16
Pri Amisu dobiš xxx programe že v osnovnem paketu, pri siolu so doplačljivi. Sramota!

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik Mobisux pravi:
priden.gif
Pri meni je bila POCENITEV za 5€ - namesto 62€, sedaj plačujem 57€, kjer v TopTrio MegaHD dobim tako bivšo Mega shemo kot HD programe.
Za to ceno si ostal brez Eurosportov HD, ki sta sedaj posebaj mislim da za 3€. 2 € je pocetintve.