SIOL IO

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Imam problem. Že tretje leto zapored sem pristal v službi med poleti v planici. TV ni, internet strani večinoma na blokadi, tudi rtvslo ne dela, da bi lahko gledal prenos.
Dela pa siol in preko siol io bi lahko gledal eurosport, vendar je blokiran. Zahteve za odblokado so da imaš paket mega, katerega imajo pri moji doma. Kaj je potrebno storit?

Hvala, za info dam *
confused-1.gif

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Še nekaj,kam se lahko pritožim na mobitel, ker njihova mobilna tv ne dela dobro med prenosom v živo oz. sploh ne dela?
10.gif

cat

Fizikalc
3. sep 2007
908
59
28
Potrebno se je prijaviti... ampak kdorkoli ti bo posodil user/pass ti bi s tem dal dostop do njegovih servisnih strani in mailov. Če ti dovolj zaupajo ni problema.

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Ja se pravi da se je potrebno registrirat? Pa ta stvar dobr dela, ker tudi linije nimam nekaj najbolse?!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik _robi_ pravi:
Ja se pravi da se je potrebno registrirat? Pa ta stvar dobr dela, ker tudi linije nimam nekaj najbolse?!

Trenutno mi kuri cca 500 kbit/s za Eurosport

erikson

Guru
25. avg 2007
22.327
6.141
113
Citat:
Uporabnik _robi_ pravi:
Vpišeš obstoječe uporabniško ime in geslo za dostop SiOL uporabnika, ki ima vklopljeno storitev SiOL TV Mega. Ponavadi lepo deluje tudi na počasnejših povezavah.