SiOL iO

Yurex

Pripravnik
20. apr 2009
148
0
16
Maribor
Pozdravljeni,

danes se je pri SiOL-u realizirala ena zelo dobra zadeva ... Tv preko spleta, zaeenkrat še je sicer BETA verzija.

Priporočljivo je imeti vsaj 1M linijo in dovolj zmogljiv računalnik (ne rabimo najboljhudemegalomastične mašine) in pa
flash najmanj 9.0.125 verzijo.

cool-1.gif

http://io.siol.net/ <--- klik ...

Za kakšen nasvet, grajo ali pohvalo pa imajo tudi svoj blog --- > http://io.blog.siol.net/

Veselo klikanje in veliko zanimivih ogledov ....

smirk-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Hm....npr. če dodate kakšen kanal, ki je plačal licenco za predvajanje nečesa (npr. filma, tekme)...

Spletna verzija poptv se je kakor se spomnim vedno zatemnila, ko ni bila domača produkcija.

Yurex

Pripravnik
20. apr 2009
148
0
16
Maribor
Huh.... za takšne informacije pa mislim da je najboljše se kr obrnit na kakšno SiOL podporo ali forum ali pa kr blog ....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kaj pa tole pomeni?

Citat:
Prinaša vam možnost gledanja videov iz različnih virov (predvsem lokalnih) in televizije iz SiOL TV-ja preko računalnika. Vse, kar potrebujete, je 1 Mbps širokopasoven dostop, računalnik in brskalnik z vgrajenim Flash predvajalnikom. Slednjega ima vgrajeno 99,3% vseh uporabnikov interneta1 . Zaenkrat nič drugega, po preteku bete pa za uporabo premium vsebin še naročniško razmerje s Telekomom ali Mobitelom. Sedaj je iO v beta fazi, natančneje je to prikaz bodočega delovanja spletne televizije.

Yurex

Pripravnik
20. apr 2009
148
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj pa tole pomeni?

Citat:
Prinaša vam možnost gledanja videov iz različnih virov (predvsem lokalnih) in televizije iz SiOL TV-ja preko računalnika. Vse, kar potrebujete, je 1 Mbps širokopasoven dostop, računalnik in brskalnik z vgrajenim Flash predvajalnikom. Slednjega ima vgrajeno 99,3% vseh uporabnikov interneta1 . Zaenkrat nič drugega, po preteku bete pa za uporabo premium vsebin še naročniško razmerje s Telekomom ali Mobitelom. Sedaj je iO v beta fazi, natančneje je to prikaz bodočega delovanja spletne televizije.

Ej... tole si jaz razlagam tako kot piše...

Zadevo sem objavil, ker sem dobil kot SiOLov uporabnik reklamo oz novico na e.mail in ker se mi je zadeva zdela SUPER sem podelil še na forum z vami . Za takšne podobneše informacije glede licenc in kaj bo v prihodnje z tem pa je najbolje da se obrneš/te na sam Telekom (SiOL).

LP,
Jure

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Jaz pa tole razumem takole:
Sedaj je v BETA verziji, z namenom, da kot prvo Siolovci vidijo, če vse dela OK in kot drugo, za reklamo, da si določeni uporabniki naredijo t.i. lušte in da bodo potem morebiti prešli iz npr. Amisa na Siol.

Za Premium vsebine pa boš moral biti naročnik ali samo Siol TV, ali paketa Duo ali Trio, kjer je vsak itak ob aktivaciji paketa pridobil oz. si registriral svoj user in geslo. S tem se bo verjetno dalo prijavit na IO...
wink-1.gif

S tem bodo rešili en problem: konc bo v familiji kreganja, ali se bo gledal fusbal ali esmeralda....

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.271
4.097
113
Jeba v Tujini pa ne dela, sem ravno včeraj mislil malo v Hotelu gledat in je priletelo obvestilo da je navoljo samo v Sloveniji. SMRK

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Na SiOL iO imajo live prenos z Njokov - direkt z odra. Me prav zanima, če bodo tudi main act prenašali. http://io.siol.net/. V bistvu mal bedno, da sem doma, ker je fajn glasba.
frown-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
No, zdej so posnetke s koncertov in dokumentarec o lacrossu pred Siol iO lacrosse turnirjem prestavil iv Videosponetke. Intervjuji z The Go! Team in New Riot so tudi not, če pa poznate koga, ki je bil na Njokih je pa tudi možnost, da ga v dokumentarcu zagledate, kako divja tam
grims-1.gif