Sinusi

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Madona, imam počasi dosti igranja s tem.
Probal vse od inhaliranja kamilic, eteričnih olj, ni da ni.
Potem tiste fore, ko si izpiraš z yeti potom ali kako se že imenuje.
Sem govoril s kolegom, so mu pomagale Sinupret tablete. Se mu je kar vlilo ven po 2 dneh in se je prepucal. No, zdajle bo en teden naokoli, pri meni neke razlike ni.

Je kar moteče, če se potrkam po čelu, ko začutiš tisto zoprno bolečino, kot da bi te bolel zob.
Ali pa pri športanju kakšno skakanje tudi ni ravno prijetno, ko ti pritiska v glavo tista zabasanost
tongue-1.gif

Diham pa čisto normalno skozi nos - ni zabasan.

Skratka, kakšna UČINKOVITA zdravila obstajajo, da se mi to sprazni? Tudi če je na recept, nima veze.

Nazadnje urejeno:

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
meni pomaga parna ali pa solna savna...drugače pa tudi afrin ki se ga dobi v lekarni...

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
ali pa koloidno srebro

se uležeš na hrbet, glavo nazaj in daš par kapljic v nos, počakaš minuto dve, ponoviš 3× na dan, deset dni

tako sem se sam rešil antibiotikov

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Danes dobil na probo še eno razpršilo za v nos, potem še kaj probam izmed predlogov, potem pa antibiotike. Hvala za predloge
smile-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
O, to čudežno srebro? Kako pa rečemo učinku,ki je spremenil stanje? Srebrn?
grims-1.gif

Mislim, še malo, pa bomo v iskanju vrelca mladosti, žrli še zlato (for lack of a better 1850s bullshit)
uf-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kratkoročno mi "glavo" odpre pršilo Nasic.

od kar ne jem mlečnih izdelkov, pa ni več potrebe po tem. Vbistvu je že tolk boljš, da sem operacijo prestavil za nedoločen čas:) Žal pa ni 100% ok, tko da se bo vseeno enkrat potrebno opogumit:(( sam hudič je, ker tudi operacija ni 100% in zna bolet:(

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi: Antibiotiki.
Od tebe bi kak bolj strokoven nasvet pričakoval kot Amoksiklav po forumu direkt v želodec. Sinusitis je večinoma virusnega izvora, to itak veš. Kot tudi to, da bi mu ob rednih, ponavljajočis se težavah s sinusitisi bilo dobro priporočiti tudi komplet ortopan in pregled pri zobozdravniku.