Sinhroniziranje map

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Rabil bi program za sinhroniziranje map na računalniku. Rad bi imel narjeno tako, da ko priklopim zunanji disk, da mi računalnik samodejno skopira nove mape na disk oz. posodobi spremembe posameznih datotek. Gre se mi predvsem za slike, ki jih vsake tolko casa skopiram na disk in jih pobrišem iz računalnika, vendar jih nekaj pustim na kompu in pol pri novem kopiranju morem gledat kaj že mam in kaj ne.

Keri program je najbolj uporabn?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz uporabljam FreeFileSync. Sicer nima avtomatičnega zagona kot želiš (ali pa ga jaz nisem videl), ampak lahko shraniš konfiguracije (oz. si zapomni zadnjo), tak da lahko z ''enim'' klikom opraviš sinhronizacijo.

Ima pa več načinov sinhronizacije - samo dodajanje novih datotek (torej brez brisanja), zrcalna kopija in obojestranska sinhronizacija (preveri oba vira in doda datoteke, ki jih drugi nima).

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
O super. Sej autosync ni obvezn. Ni mi problem kliknit
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.275
7.051
113
pri taščici
jaz uporabljam allway sync, mislim pa da je free verzija omejena na neko število map hkrati. Ne moreš recimo kpl mojih dokumentov (xyz map) sinhrozirati. datoteke pa še nisem opazil da bi bile omejene.
Mislim pa da ni avtomatsko, nekaj klikov(lahko samo en, če ne želiš pregledat kaj imaš novega, spremenjenega, starega), sploh če bi vedno iste mape sinhroniziral

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.979
40
48
Jaz uporabljam to funkcionalnost v Total Commanderju, ki je ze itak moj primarni file-manager. Sicer ne vem, ce je zadeva tudi avtomatska - jaz uporabljam rocno varianto: en disk/folder na levi, drugi na desni, potem pa nastavis, kako zelis sinhronizirati.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

FreeFileSync absolutno.

Če rabiš avtomatiko, daš pač batch datoteko v autoplay od diska. Sicer pa pač en klik in je to to.

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.134
100
63
Jaz imam ViceVersa. Nimam pripomb. Enkrat nastaviš, kaj bi rad, potem pa klik-klik in rešeno.